Maxipuan nedir? MaxiPuan Geçen Yerler 2023

Maxikart’ta kazandığınız Maxi Puanları kullanabileceğiniz giyim, market ve e-ticaret siteleri. B gibi soruların yanıtları. Maksimum puanlar ne zaman kullanılır? Bu makaleye bakın.

Maxi puan kavramını yeni duyduysanız, Türkiye İş Bankası‘nın kartı olan en büyük karta sahip olmak demektir. Bazılarınız değerli okurlarım uzun zaman önce maxi kart sahibi olmuş ve maxi puan hakkında hiçbir şey bilmiyor olabilir bu yüzden maxi puan ve maxi puan nasıl kullanılır ile ilgili sorularınızı cevaplamaya çalışacağım. onlara rakipleri karşısında avantaj sağlar veya kendi çıkarlarını güçlendirir. neden olarak;

  • Rakip banka sayısının fazla olması
  • Potansiyel müşterilere ulaşabilmeyi amaçlaması.
  • Müşterilerin daha fazla kredi kartlarını kullanmayı sağlaması.
  • Müşterileri ile aralarında olan ilişkiyi güçlendirmeyi hedeflemesi yer alıyor. Bu nedenler dışında elbet daha birçok şey aklınıza gelebilir.

Amaç veya sebep ne olursa olsun, banka müşterileri olarak menfaatlerimizi ve kampanyalarımızdan nasıl daha fazla kar elde edebileceğimizi veya kampanyalarımızdan nasıl yararlanabileceğimizi düşünürüz. Maxipoints bu promosyonlardan biridir.

Maksimum puan nedir?

Maximum kredi kartınızı kullanarak harcama yaptığınız anda siz de kazanmaya başlayacaksınız. Harcama hızınıza ve miktarınıza bağlı olarak hesabınızda para yerine puanlar birikecektir. Bu noktalara maksi noktalar denir. Her bankanın kendine ait kartı ve kredi kartı bulunuyor, kartı kullandığınızda kazandığınız puanlar sizi mutlu ediyor. Nasıl daha fazla Maxipuan kazanabilirim?

  • Maximum üyesi olan kuruluşlardan harcama yaparsanız 100 TL için 1 TL değerinde Maxi puan kazanırsınız
  • Maximum üyesi olmayan kuruluşlardan yaptığınız harcamalardan 100 TL için 1 KR Maxi puan kazanırsınız.
  • Maxi puan 1 TL demektir. Dilerseniz biriktirir dilerseniz de Maximum üye kuruluşlarından harcayabilirsiniz.

 

Maxi puan kullanılan alışveriş siteleri

Kazandığınız maxipuan’ı harcayabileceğiniz birçok giyim firması var. Aşağıdaki giyim markalarından alışveriş yapabilirsiniz.

Dikkatini Çekmedi mi ?  İstanbul sel uyarısı SON DAKİKA! İstanbul sağanak başladı mı?

Adidas, Altınyıldız, Adil Işık, Ayakkabı Dünyası, Barçın Spor, Batik, Beta, Deichmann, Kemal Tanca, Zara, Avva, Damat, Hatemoğlu, Mango, Gap, Mavi Jeans, Puma, Ramsey, Sarar, Süvari, Vakko, Deriden, Derimod , Nike, GsStore, Collezione, Defacto, Levi’s

Yukarıda listelenen yerel ve sanal işletmeler dışındaki konumlarda alışveriş yapmak size daha az Maxi Puan kazandıracaktır ve puanlar paraya çevrilemez. Umarım çok kazanır ve çok harcarsın!

Maxipuan’ın son kullanma tarihi nedir? – Maxipuan ne zamana kadar geçerli?

Birikmiş Maxi Puanlarınızı kullanabileceğiniz sınırlı bir süre vardır. Özel promosyonlar ve tarihli promosyonlar dışında, toplanan puanlar genellikle yıl sonunda veya bir yıl sonra silinir. Bu nedenle, biriken eylem puanlarının silinmediğinden emin olmak için takip edilmesi ve kullanılması gerekir.

Maxi puan kullanılan alışveriş siteleri

Maxi puan kullanma rehberimize devam ediyoruz. Maximum kredi kartınızla sanal sitelerden alışveriş yapmayı düşünüyorsanız birikmiş Maxi puanlarınızı da harcayabilir bununla birlikte bu firmalardan alışveriş yaparken daha fazla kazanırsınız.

Hepsiburada N11 GittiGidiyor
Morhipo Zizigo Biletix
Sahibinden.com Kitapyurdu Trendyol
Kitapsec Evmanya Hizlial.com
Kliksa Pttavm

Maximum Maxi puan Geçerli yerler?

Maxi puan kullanma işlemi için birçok kategoride var olan üye kuruluşların olduğunu belirtmiştik ve işte listeleri aşağıda yer alıyor.

Market Akaryakıt Beyaz eşya Elektronik
Migros Aytemiz Arçelik Apple
Şok Opet Beko DigiTürk
Kipa Shell Samsung Teknosa
A101 Kadoil Poaş Tefal ElektroWorld
Makro Market Total Regal Casper
Metro Alpet Siemens Penta
Carefoursa Vestel Gold Metro

Maxi Puan Kullanma İşlemi Nasıl Yapılır?

Kazandığınız MaxiPuanları kullanma zamanı geldiğini düşündüğünüz zaman öncelik olarak ne kadar sahip olduğunuzu sorgulamalısınız. Bu işlemi birkaç şekilde yapabilirsiniz.

  1. Maximum mobil uygulamasından giriş yapıp kredi kartlarınıza tıklayarak ulaşabilirsiniz.
  2. İnternet şubesine giriş yapıp öğrenebilirsiniz.
  3. Maximum üye kuruluşlarından birinde alışveriş yaparken ödeme kısmına geçip kart bilgilerini girdikten sonra alt kısımda yazan banka puanı sorgula yazan yere tıklayarak da sahip olduğunuz Maxi puanların ne olduğuna bakabilirsiniz.
  4. Müşteri hizmetlerinden de öğrenebilirsiniz.
Dikkatini Çekmedi mi ?  Şok Market Çalışma Şartları, Çalışma Saatleri, Maaşları Ne Kadar?

Yurtdışında kullanılan Maximum kart ile yaptığınız harcamanın karşılığını bulmak için harcama Türk lirasına dönüştürülür ve hesaplanarak kartınıza puan eklenir. Maxi puan kullanma işlemi için hangi firmalarda puanların kullanılabileceğini bilmeniz gerekir. Her bankanın anlaşmalı olduğu firmalar vardır ve bu nedenle her yerde puan kullanma işlemi yapılamıyor.

Aşağıdaki listede yer alan Maxipuan kullanan alışveriş siteleri sizler için yapılmıştır ve bu sitelere üye olup alışverişlerinizi ücretsiz olarak yanınıza alabilirsiniz. Bunun dışında birçok kategori ve yerel işletme için de aynı durum söz konusu. İhtiyaçlarınıza bağlı olarak yerel bir şirketten veya sanal bir şirketten satın alabilirsiniz. Tek şart, en büyük üye kuruluşlardan biri olmaktır.

En büyük üye işyerlerimizi gezerken ve yerel işletmelerde alışveriş yaparken kasada puanlarınızı kullanmak isteyeceksiniz.Maxipuan tarafından desteklenen alışveriş sitelerinde önce sepetinize ürün ekliyorsunuz sonra ödeme bölümüne geçiyorsunuz. . Alışveriş sepetinize ihtiyaçlarınızı ekleyin, ödeme bölümüne gidin, kredi kartı bilgilerinizi girin ve aşağıda gösterilen Banka Puanı İste bölümüne tıklayın. Harcamak istediğiniz tutarı girin. Sahip olduklarınızın yarısını veya tamamını kullanabilirsiniz.

Burada dikkat edilmesi gereken bir nokta var. Banka puanlarınızla büyük bir satın alma işlemi yaparsanız, bazı şirketler ödemenizi işleme koymayabilir. Bu, puanların ödenmesine ve kullanılmasına izin verilmeyebileceği anlamına gelir. Bu nedenle, harcayabildiğiniz kadar harcayabilir veya Maxi Puanları kullanmaya ve toplamaya devam etmek için biraz daha bekleyebilirsiniz.

Yorum yapın

en iyi