MasterChef Eray kimdir, kaç yaşında, nereli? All Star kadrosunda yer alıyor mu? – HY Gazete




Haber albümü için resme tıklayın

Geçtiğimiz sezonlarda yarışmaya damgasını vuran isimlerden oluşacak olan MasterChef All Star kadrosu yavaş yavaş şekillenmeye başlıyor. 2020 sezonunu 5. olarak tamamlayan Eray Aksungur, yaptığı yemeklerle şeflerden taktir alarak All Star kadrosunda yer almaya hak kazandı. Bu noktada gözler eski MasterChef yarışmacısı Eray Aksungur’un hayatı hakkında bilgilere çevrildi. 

Eray Aksungur Kimdir?

Yirmi beş yaşındaki Eray Aksungur, aslen Bolu’ludur. Jüri üyelerinden Mehmet Şefin hemşehrisi olan Eray, Mengen Meslek Yüksekokulu Aşçılık Bölümü’nü başarıyla tamamlamıştır. Aksungur, Bolu, İstanbul ve Bodrum’da çeşitli otellerde aşçılık yaparak deneyim kazanmıştır.  MasterChef’in 2020 sezonunda yer alan Aksungur, başarılı performans sergilemiş ve sezonu 5. Olarak tamamlamıştır. 

Yarışmadan sonra farklı sektörlere adım atan Eray Aksungur, kendi markasını oluşturarak bir çikolata firması kurmuştur. İleri düzeyde aşçılık becerilerine sahip olan Aksungur, lezzetli tarifleri ve yaratıcılığıyla dikkat çekmektedir.  Yarışmada gösterdiği performans ve sonrasında elde ettiği başarılarla adından söz ettiren Eray Aksungur, MasterChef All Star sahnesindeki yolculuğunda izleyicileri şaşırtmaya ve onlara lezzet dolu anlar yaşatmaya devam edecektir.

Dikkatini Çekmedi mi ?  Margot Robbie Kimdir? Margot Robbie Nereli ve Kaç Yaşında?

Yorum yapın

en iyi