MasterChef All Star Sergen kimdir, kaç yaşında, nereli? – HY Gazete

Geçtiğimiz sezonlarda yarışmaya damgasını vuran isimlerden oluşacak MasterChef All Star kadrosu yavaş yavaş şekillenmeye başlıyor. Bu noktada gözler eski MasterChef yarışmacısı Sergen Özen’nin hayatı hakkında bilgilere çevrildi. 

MasterChef Sergen Kimdir?
1996 yılında dünyaya gelen Sergen Özen, aslen Tekirdağlı’dır. Otelcilik lisesinden mezun olan Özen, uzun zamandan beri aşçılık yapıyor. Köfteci dükkanı olan yarışmacı Masterchef’e 3. kez katıldı. Yarışmaya ilk katıldığı seferde eleme turunda yemeğin sosunu koymayı unuttuğu için elenmişti. İkinci kez katıldığında ise MasterChef 2021 yarışmasını 4. olarak tamamlamıştı.   

MasterChef Türkiye’ye 10 Ocak 2021 akşamı yayınlanan bölümünde veda eden Sergen duygularını, ”Ağlamayı sevmiyorum. Konuşmayı severim ama şu an ağlarsam kimse beni tutamaz.” şeklinde ifade etmişti. Sergen 61 puan alarak yarışmada 4. olmuştu. 

MasterChef 2023 All Star’a da iddialı başlayan Sergen Özen, kendi sezonunda birlikte yarıştığı yarışmacılarla mücadele ettiği ilk yarışmada birinci olarak All Star kadrosuna katılmaya hak kazandı. All Star sezonunun ilk mavi takım kaptanlığını da alan Sergen, potaya girmeden bir sonraki haftaya geçti. 

Dikkatini Çekmedi mi ?  İlkay Gündoğan Kimdir? İlkay Gündoğan Nereli Ve Kaç Yaşında?

Yorum yapın

en iyi