Margot Robbie Kimdir? Margot Robbie Nereli ve Kaç Yaşında?

Margot Robbie Kimdir? Margot Robbie Nereli ve Kaç Yaşında? sorularının cevapları vatandaşlar tarafından merak edildi. İlgili içeriği haberimizde derledik.

Margot Robbie Kimdir? Margot Robbie Nereli ve Kaç Yaşında? sorularının cevapları vatandaşlar tarafından merak edildi. İlgili içeriği haberimizde derledik.

Margot Robbie Kimdir?

Margot Robbie, 2 Temmuz 1990 tarihinde Avustralya’nın Queensland eyaletine bağlı Gold Coast şehrinde doğmuş olan Avustralyalı oyuncu ve yapımcıdır. 2007 yılında oyunculuk kariyerine Avustralya televizyon dizisi “Neighbours” (Komşular) ile adım atmıştır. Dizide canlandırdığı Donna Freedman karakteriyle tanınmış ve beğeni toplamıştır.

Daha sonra Hollywood’a adım atan Robbie, uluslararası üne kavuşmuş ve birçok büyük yapım projede yer almıştır. En dikkat çekici rollerinden biri olan “The Wolf of Wall Street” (Para Avcısı) filminde Leonardo DiCaprio ile birlikte oynamış ve performansıyla büyük takdir toplamıştır.

Margot Robbie, ayrıca “Suicide Squad” (Ölüm Alayı), “I, Tonya” ve “Once Upon a Time in Hollywood” gibi önemli filmlerde de başarılı performanslar sergilemiştir. “I, Tonya” filminde canlandırdığı Tonya Harding karakteriyle En İyi Kadın Oyuncu dalında birçok ödül kazanmış ve Akademi Ödülleri’nde aday gösterilmiştir.

Oyunculuğunun yanı sıra, yapımcılık da yapmaktadır. 2014 yılında yapım şirketi “LuckyChap Entertainment”ı kurmuş ve birçok projede yapımcı olarak görev almıştır.

Margot Robbie, yetenekli ve başarılı bir oyuncu olarak dünya genelinde tanınan ve saygı duyulan bir isimdir. Hem oyunculuk performansları hem de güzellik ve tarzıyla moda dünyasında da dikkat çekmektedir.

Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com

Dikkatini Çekmedi mi ?  Ali Boltaç kimdir? Ali Boltaç nereli ve kaç yaşında?

Yorum yapın

en iyi