Kurban Bayramı Mesajları

İslam aleminin uzun zamandır beklediği Kurban Bayramı geldi çattı. Bu özel ve güzel günde sevdiklerinize ve yakınlarınıza göndereceğiniz 2023 Kurban Bayramı mesajları bizden. Size en uygun fotoğraf ve kısa komik Kurban Bayramı mesajını seçip arkadaşlarınıza gönderebilirsiniz.

Milyonlarca Müslüman için özel bir yere sahip olan dini bayramlardan biri olan Kurban Bayramı başladı. Bu yıl da Kurban Bayramı’nda eşinden, arkadaşından, akrabasından ya da sevdiklerinden ayrı kalanlar için en güzel Kurban Bayramı mesajlarını derledik. Hadislerden, ayetlerden ve Kurban Bayramı mesajlarından birbirinden güzel resimler seç ve sevdiklerini mutlu etmek için onlara gönder!

Sizin için derlediğimiz Kurban Bayramı mesajlarını ve fotoğraflarını WhatsApp, Instagram, Facebook, kısa mesajlar (SMS) ve diğer platformlarda sevdiklerinizle paylaşın!İçeriğimiz anlamlı mesajlar, Kurban Bayramı’nı arkadaşlarınız ve sevdiklerinizle hadisler, ayetler ile kutlayın .

Kinlerin barıştığı, sevenlerin bir araya geldiği, merhamet ve şefkatin en nadide günlerinden biri olan Kurban Bayramınız Kutlu Olsun. Mübarek Kurban Bayramı beklenirken, heyecan ve hasret geldi. Hoş geldin. Mübarek Kurban Bayramı milletimize sağlık, huzur, mutluluk, bolluk ve bereket getirsin. Mutlu tatiller.

Evrenin Yaratıcısı ve âlemlerin Rabbi olan Yüce Allah’a sonsuz şükürler olsun! Kurban Bayramı hayır ve bereketiyle gelsin, tüm insanlığa hayırlar getirsin.

Bayramların en güzeli aile ile geçirilen, en güzeli ise kilise ayinleridir. İkinize de mutlu bir Kurban Bayramı diliyorum!

Kurban Bayramınız gülümseyerek geldi. Şimdi bu mübarek Kurban Bayramı’nda Yaradan’a dua etmek için ellerimi kaldırıyorum. Umarım herkes mutludur. Dualarım Allah’a yöneliktir. “Söylemek:
Şüphesiz benim namazım, ibadetim, hayatım ve ölümüm âlemlerin Rabbi olan Allah’a aittir. (En’am 6/162)

“Onlar da kendi faydalarından bazılarını yaşasınlar. Belirli bir günde kendilerine yemek olarak verilen kurbanlıkların üzerinde Allah’ın adını analım. Ondan yiyin ve muhtaç olun.” (Hac 22) /28)

  1. Resululah (s.a.v.) buyurdular ki: “Allah indinde günlerin en büyüğü Kurban Bayramıgünüdür. Bunu, fazilette nefr günü (teşrik günlerinin ikinci günü) takip eder.” (Abdullah İbnu Kurt, Kütüb’ü-Sitte: Hadis no: 4561)“Onlara, Adem’in iki oğlunun haberini gerçek olarak anlat: Hani birer kurban takdim etmişlerdi de birisinden kabul edilmiş, diğerinden ise kabul edilmemişti. (Kurbanı kabul edilmeyen kardeş, kıskançlık yüzünden), ‘And olsun seni öldüreceğim.’ dedi. Diğeri de ‘Allah ancak takva sahiplerinden kabul eder.’ dedi…” (Mâide 5/27)

    Kalpler sevgiyi paylaşmak için, insanlar ise yalnızlığı paylaşmak için vardır. Bu bayram sevdiklerinizle mutlu ve lezzetli geçsin. Çok Mutlu bayramlar. Kurban Bayramınızı yürekten kutluyorum. Sağlık ve esenlikle daha çok kişiye ulaşmak dileğiyle!

Dikkatini Çekmedi mi ?  BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 8-9 Kasım Bursa su kesintisi listesi!

Yorum yapın

en iyi