Kirli Sepeti Nergis kimdir? Kirli Sepeti Nergis’i kim oynuyor? Gözde Seda Altuner kimdir? Gözde Seda Altuner kaç yaşında, nereli? Gözde Seda Altuner hangi projelerde yer aldı? FOX Kirli Sepeti oyuncuları kimdir?







Haber albümü için resme tıklayın

FOX ekranlarının yeni dizisi Kirli Sepeti 24 Eylül Pazar günü izleyicilerle buluştu. Kirli Sepeti oyuncuları ise vatandaşlar tarafından merak edilmeye başlandı. Kirli Sepeti Nergis kimdir? Kirli Sepeti Nergis’i kim oynuyor? Gözde Seda Altuner kimdir? Gözde Seda Altuner kaç yaşında, nereli? Gözde Seda Altuner hangi projelerde yer aldı? FOX Kirli Sepeti oyuncuları kimdir? soruları ise gündeme geldi. İşte merak edilen o soruların cevapları…

GÖZDE SEDA ALTUNER KİMDİR?

Gözde Seda Altuner, İstanbul’da 16 Haziran 1982 tarihinde doğan bir Türk oyuncu ve senaryo yazarıdır. Eğitim hayatına Yeditepe Üniversitesi Radyo, Sinema ve Televizyon bölümünde başlasa da, oyunculuk tutkusu ağır bastığı için bu bölümden ayrılmıştır. Daha sonra Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümü’nde konservatuvar eğitimi almış ve 2006 yılında mezun olmuştur. Seda Altuner, oyunculuk kariyerinin yanı sıra senaryo yazarlığı da yapmıştır. “Cast-ı Olan mı Var” adlı kısa filmde hem senaryo yazarı olarak hem de oyuncu olarak yer almıştır.

Yer Aldığı Projeler:

Yüzyıllık Mucize
Sizi Dinliyorum
Cenazemize Hoşgeldiniz
Sadakatsiz
Söz Vermiştin
Avlu
Street / Cadde
Paramparça
Kocan Kadar Konuş: Diriliş
Celal ile Ceren
Cast-ı Olan mı Var mı
Öyle Bir Geçer Zaman ki
Çılgın Kanal
Melekler ve Kumarbazlar
İş Arıyoruz
Hayat Kavgam
Eşref Saati

Dikkatini Çekmedi mi ?  Jara Çimen babası kimdir? Jara Çimen babası nereli ve kaç yaşında?

Yorum yapın

en iyi