Kim Milyoner Olmak İster ödülü 5 Milyon lira mı oldu? Kim Milyoner Olmak İster ödülü ne kadar oldu?

Kim Milyoner Olmak İster ödülü 5 Milyon lira mı olduve Kim Milyoner Olmak İster ödülü ne kadar olduğu gündeme geliyor. Kim Milyoner Olmak İster büyük ödülü kaç milyon lira olduğu ve Kim Milyoner Olmak İster ödülü 5 Milyon lira mı oldu merak ediliyor. Kim Milyoner Olmak İster ödülü 5 Milyon lira mı oldu? Kim Milyoner Olmak İster ödülü ne kadar oldu? Detaylar haberimizdedir…

ATV’de yayınlanan “Kim Milyoner Olmak İster” yarışmasının büyük ödülüne zam yapıldı. Kenan İmirzalıoğlu’nun sunduğu bilgi yarışmasında büyük ödül 1 Milyon TL veriliyordu. Yeni sezonda Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının büyük ödülü 5 milyon TL’ye yükseltildi. Bununla birlikte, bu meblağa ulaşmak için 13. soruya kadar ilerlemek gerekiyor.

  1. Soru: 2 bin TL
  2. Soru: 5 bin TL (Baraj)
  3. Soru: 7 bin 500 TL
  4. Soru: 10 bin TL
  5. Soru: 20 bin TL
  6. Soru: 30 bin TL
  7. Soru: 50 bin TL (Baraj)
  8. Soru: 100 bin TL
  9. Soru: 200 bin TL
  10. Soru: 300 bin TL
  11. Soru: 500 bin TL
  12. Soru: 1 milyon TL
  13. Soru: 5 milyon TL

ATV ekranlarında yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster’in 1 milyon TL’lik ödülü 5 milyon TL’ye yükseltildi. Yarışma yeni para ağacında ilk baraj sorusu 5 bin, ikinci baraj sorusu da 100 bin TL oldu.

Haberler.com / Sena Demiröz – Gündem

Kenan İmirzalıoğlu Atv Gündem Magazin Haberler

Dikkatini Çekmedi mi ?  DEM Parti Adana Samsat Belediye Başkan adayı kim? DEM Parti Adana Samsat adayı Yasin Ertan kimdir?

Yorum yapın

en iyi