Kendi Düşen Ağlamaz Tuğçe Kimdir? Kendi Düşen Ağlamaz Tuğçe gerçek adı ne? Kendi Düşen Ağlamaz Tuğçe Çağla boz kaç yaşında?




Haber albümü için resme tıklayın

Kendi Düşen Ağlamaz dizisi oyuncuları merak ediliyor. Kendi Düşen Ağlamaz dizisindeki Tuğçe oyunculuğu ve güzelliği ile merak uyandırıyor. Peki, Kendi Düşen Ağlamaz Tuğçe Kimdir? Kendi Düşen Ağlamaz Tuğçe gerçek adı ne? Kendi Düşen Ağlamaz Tuğçe kaç yaşında?

Kendi Düşen Ağlamaz adlı dizide izleyicilerin merak ettiği konulardan biri olan “Kendi Düşen Ağlamaz Tuğçe kimdir?” sorusu, dikkat çekiyor. Oyuncu ve karakter hakkındaki detaylar, izleyiciler tarafından en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. Peki, Kendi Düşen Ağlamaz Tuğçe kimdir? Bu karakteri canlandıran oyuncu gerçekte kim?

KENDİ DÜŞEN AĞLAMAZ TUĞÇE KİMDİR?

Kendi Düşen Ağlamaz dizisinde Tuğçe karakterini  Çağla Boz canlandırıyor. Tuğçe karakteri dizide, Alize’nin can yoldaşı olarak bilinmektedir.

ÇAĞLA BOZ KİMDİR?

Çağla Boz, model, sinema ve dizi oyuncusudur. 1999 yılında dünyaya gelen Çağla Boz 24 yaşındadır. Geçmiş dönemlerde New York Fashion Week gibi önemli etkinliklerde podyumlarda boy göstermiş olan bu güzel isim, günümüzde oyunculuk kariyerine odaklanarak başarılı işlere imza atmaktadır.  24 yaşındaki genç oyuncu yengeç burcudur. 2019 yılında katıldığı New York Fashion Week’te dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır. Oyunculuğa ilk adımlarını Tolgahan Sayışman ile başrolünü paylaştığı Aynasız Haluk filmiyle atmıştır. Genç oyuncunun menajerliğini ise Evren Köse üstleniyor.

Dikkatini Çekmedi mi ?  Testo Taylan kimdir? Testo Taylan nereli ve kaç yaşındadır?

Yorum yapın

en iyi