Kendi Düşen Ağlamaz Alize kimdir? Kendi Düşen Ağlamaz Alize gerçek adı ne? Kendi Düşen Ağlamaz Alize kaç yaşında, nereli? – HY Gazete

Kendi Düşen Ağlamaz dizisinin oyuncuları kimdir merak ediliyor. Kendi Düşen Ağlamaz’daki Aliye karakteri de dikkat çeken isimlerden oldu. Peki, Kendi Düşen Ağlamaz Alize kimdir? Kendi Düşen Ağlamaz Alize gerçek adı ne? Kendi Düşen Ağlamaz Alize kaç yaşında, nereli?

KENDİ DÜŞEN AĞLAMAZ ALİZE KİMDİR?

Kendi Düşen Ağlamaz dizisindeki Alize karakterini Eylül tumbar canlandırıyor. Eylül Tumbar, 2002 yılında İzmir’de doğdu ve Türk sinema ve dizi dünyasının genç yeteneklerinden biridir. İzmir Ekonomi Üniversitesi Sinema ve Dijital Medya Bölümü mezunu olan Eylül, kariyerine hızlı bir şekilde yükselmiştir.

Eylül Tumbar’ın çıkışı, Netflix’te yayınlanan “Biz Kimden Kaçıyorduk Anne?” dizisi ile gerçekleşti. Bu proje sayesinde geniş bir izleyici kitlesi tarafından tanındı ve oyunculuk yeteneği ile dikkat çekti. Şu an ise Kendi Düşen Ağlamaz dizisinde başrol oynamaktadır.

Genç yaşına rağmen başarılı bir kariyere sahip olan Eylül Tumbar, Türk televizyon ve sinema sektöründe adını duyurmaya devam ediyor.

Dikkatini Çekmedi mi ?  Taceddin Kutay Kimdir? Tacettin Kutay Kimdir? Taceddin Kutay Nereli Ve Kaç Yaşında?

Yorum yapın

en iyi