Julien Ngoy kimdir? Julien Ngoy nereli, kaç yaşında ve hangi takımlarda oynadı?

Kasımpaşa’ya imza atan Julien Ngoy, en çok merak edilen isimlerin başında yer alıyor. Spor dünyasının dikkatini çeken hücum oyuncusu, özel hayatıyla merak konusu oldu. Peki, Julien Ngoy kimdir? Julien Ngoy nereli, kaç yaşında ve hangi takımlarda oynadı?

Julien Ngoy, Kasımpaşa formasını giydi; sosyal medyanın gündemine oturdu. En çok konuşulan isimler arasında yer alan golcü oyuncu, özel hayatı ve kariyeriyle merak konusu oldu. Arama motorlarında pek çok insan tarafından araştırılan ünlü golcü, dikkat çeken isimlerin başında yer almayı başardı. Peki, Julien Ngoy kimdir? Julien Ngoy nereli, kaç yaşında ve hangi takımlarda oynadı? İşte tüm merak edilen soruların yanıtı, haberimizin devamında…

julien-ngoy-kimdir.jpg

JULİEN NGOY KİMDİR?

Julien Ngoy, 2 Kasım 1997 tarihinde Belçika’nın Antwerpen şehrinde dünyaya geldi. 1,85 boyunda olan Ngoy, Santrafor mevkiinde forma giymektedir.

Kariyerinde Walsall, Grasshoppers, Stoke City, KAS Eupen ve KV Mechelen takımlarında forma giymiştir. 184 resmi maça çıkan golcü oyuncu, 35 gol ve 12 asistlik performans göstermiştir.

Dikkatini Çekmedi mi ?  İsmail Yağcı kimdir? İsmail Yağcı nereli ve kaç yaşındadır?

Yorum yapın

en iyi