İnstagramda Çekiliş Nasıl Yapılır

Bunun gibi sorular genellikle Instagram takipçilerinizi büyütmek, markanızı tanıtmak, ürününüzü tanıtmak ve diğer birçok konu ve büyük hedef için cevaplar bulmak için aranır. Instagram hesabına sahip olmak büyük bir hedef olarak görülmese de detaylı bilgi ve azim ile hayallerinizin peşinden koşarken çok para kazanabilirsiniz. Büyük bir hesaba sahip olmanın bir yolu, Instagram çekilişleridir.

Instagram çekilişi nasıl yapılır sorusunun cevabı aşağıdaki detaylarda ve püf noktalarında. Bu detaylara dikkat ettiğiniz takdirde Instagram marka sahibi olabilir, fenomen olabilir ya da başka bir sebeple açılmış hesap hayali kurabilirsiniz.

Önemli bilgi:Instagram’da çekiliş nasıl yapılır? Soruyu yanıtlamadan önce bu konuya aşina olmayanlar için çok önemli bir bilgi vermek istiyorum. Türkiye Cumhuriyeti yasalarına göre piyangoların işleyişi ile ilgili belirli düzenlemeler bulunmaktadır. İster küçük bir piyango ister büyük bir piyango yönetiyor olun, gerekli belgeleri toplamanız ve MPI yönetiminden onay almanız gerekecektir. İzinsiz çekiliş düzenleyen kuruluşlar iki yıla kadar hapis ve para cezası ile karşı karşıya kalabilir.

Instagram’da çekiliş nasıl yapılır?

Instagram’da hediye göndermek istersem ne yapmalıyım? Çünkü işe yeni başlayan ve profili henüz tamamlanmamış sevgili okuyucular, yarışmaya şahsen katılmak hayal kırıklığı yaratabilir.

  • İlk adım olarak profiliniz güvenli ve kaliteli imajı vermeli. Eğer bu hesap bir marka tanıtımı için açıldıysa işiniz biraz daha da zor ve bu nedenle de stratejik bir planlama gerekli. Markanın logosu profil fotoğrafı olmalı, içerik olarak videolar ve fotoğraflar özenle çekilmiş olmalı. İnstagram fenomeni olmak isteyenler de bir fotoğrafçı ile anlaşma yapıp fotoğraf çekimi yaptırabilir. Görselin kalite olarak değeri ilk aşamada çok önemli.
  • İkinci adım ise Profil bilgileriniz boş kalmamalı. Güzel bir söz, kişiliğiniz ya da markanız hakkında bilgiler gerekli yerlere yazılmalı.
  • Etiket konusuna çok dikkat edilip çok fazla etiket kullanmadan ve özellikle her yerde çıksın diye ilgisiz etiketler kullanılmamalı.
  • Fotoğraf ve video altına açıklama kısa da olsa yazılmalı. Özellikle ürün tanıtımı yaparken ilgi çekici başlıklar olmalı.
  • İnstagram fenomeni olmak ya da yeteneğinizi tanıtmak istiyorsanız başka bir yöne sapmadan ve kendinizden ödün vermeden yolunuzda devam etmelisiniz. Örneğin; her gün makyaj videosu atarken diğer gün yemek tarifi olmamalı.
  • İnstagram çekilişi nasıl yapılır sorusunu soran sevgili okurlarımız için belirtmek istiyoruz ki çekiliş takipçi sayısı arttırmak için çok önemli bu konu asla atlanılmamalı.
Dikkatini Çekmedi mi ?  Alanya okullar tatil mi? 6 Mart Çarşamba Alanya'da okullar tatil edildi mi?

Evet bu konulara değer verip biraz da takipçi sayısı arttırdıysanız ne harika! Şimdi çekiliş yapma zamanı diyor ve çekiliş yaparken nelere dikkat etmeniz gerektiklerini belirtmek istiyoruz.

İnstagramda Çekiliş Yaparken Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Siz de ders alabileceğiniz ve nasıl yapılacağını alanında uzman kişilerden öğrenebileceğiniz çekiliş detaylarına Instagram‘dan göz atın. Her şey sabır ve sonra sağduyu ile başlar.

  1. Adaletli olmak elbette ilk sırada yer alıyor. Ödül vermeden vermiş gibi yapmak ya da hiç kimseye kazandıklarını göndermemek sizin ilk ve son hatanız olacaktır. Bu nedenle adil bir şekilde çekiliş yapmalısınız.
  2. Çekiliş için ödülün resmini çok kaliteli bir şekilde çekmeli ya da bir yerden kaydetmelisiniz. Ödülün ağız sulandırıcı nitelikte olması ve büyük olması bir o kadar da takipçi sayısı artması ve çekilin daha eğlenceli olması anlamına gelir.
  3. Çekiliş yaparken kurallar ağır olmamalı, bir arkadaş etiketle, profili takip et, yorum yap, gönderileri beğen dışında çok fazla istek olmamalı.
  4. Çekiliş başlangıcı ile son günü arasında büyük bir fark olmamalı.
  5. Çekiliş sonucu net bir şekilde çekiliş koşulları altında belirtilmeli ve çekilişin yapılacağı tarih de verilmeli. Canlı yayında gerçekleştirilen çekiliş sonuçları profiliniz için büyük bir etkileşime neden olabilir. Bu yüzden canlı yayın tercih edebilirsiniz.
  6. Ödülü ne kadar erken gönderirseniz bir sonraki çekiliş daha fazla kişi sayısı demek olacaktır. Ödülü alan kişiye paylaşmasını da rica edebilirsiniz.
  7. Çekiliş, ödül ve hediye gibi etiketleri yapmayı asla unutmayın.

Instagram çekilişinde hile var mı?

Instagram çekilişinin detaylarını belirlerken nasıl yapılacağı konusunda da fikir verdik. İçeriğinizin yanı sıra ödülünüzün fotoğrafını da paylaştıktan sonra, aşağıda bir açıklama oluşturun ve çekiliş koşulları, tarih ve ödül bilgilerini doldurun. Etiketleyip paylaşırsanız yavaş yavaş birileri gelir. İlk çekiliş sayısının az olması önemli değil. Kazançlarınızı kademeli olarak artırmak için diğer çekilişlere odaklanabilirsiniz. Çekilişte nasıl hile yapılır sorularına cevap arayan sevgili okurlarımız, umarız Instagram çekilişinde hile olmaz ve bu böyle devam eder. Bir gün. Büyük ya da küçük farketmez. İyi şanslar dilerim.

Dikkatini Çekmedi mi ?  Yaz Şarkısı Murat kimdir? Efekan Can kim, kaç yaşında? Murat Hasamaç karakterini kim canlandırıyor?

Instagram’da çekiliş nasıl yapılır? sorusuna sitemizde yanıt vermeye çalıştık. İstediğiniz konular varsa yorum olarak belirtin sizlere sorularınızın yanıtlarını verelim.. İyi Eğlenceler..

Yorum yapın

en iyi