İbrahim Ergüder Kimdir? İbrahim Ergüder kaç yaşında, nereli? İbrahim Ergüder hangi görevlerde bulundu? Düzce Emniyet Müdürü kimdir?




Haber albümü için resme tıklayın

Resmi Gazete’de yayımlanan kararla Emniyet Genel Müdürü olarak atanan İbrahim Ergüder Kimdir? İbrahim Ergüder kaç yaşında, nereli? İbrahim Ergüder hangi görevlerde bulundu? Düzce Emniyet Müdürü kimdir? sorularının cevapları haberimizde…

İBRAHİM ERGÜDER KİMDİR?

Hatay’ın Yayladağı ilçesinde 1967 yılında doğan İbrahim Ergüder, ilkokul, ortaokul ve lise eğitimini Yayladağı ilçesinde tamamlamıştır. Polis Akademisi’nden mezun olan Ergüder, 1990 yılında Antalya ilinde göreve başlamış ve çeşitli görevlerde önemli başarılar elde etmiştir.

Kariyerine Polis Merkezi Amirliği ile başlayan İbrahim Ergüder, daha sonra Antalya Terörle Mücadele Şubesi’nde görev almıştır. Ayrıca, A.B.D. New York Başkonsolosluğu’nda da Koruma Amiri olarak çalışmıştır. Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ve Asayiş Şube Müdürlüğü gibi önemli görevleri başarıyla yürüten Ergüder, aynı zamanda kısa süreli projelerde İtalya ve Suriye’de bulunmuştur.

İngilizce bilgisine sahip olan İbrahim Ergüder, 2014 yılında 1. Sınıf Emniyet Müdürlüğü’ne terfi etmiş ve aynı yıl Uşak İl Emniyet Müdürlüğü görevine atanmıştır. Başarılı çalışmaları sayesinde 2019 yılında ise Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğü görevine atanmıştır.

Evli olan ve üç çocuk babası olan İbrahim Ergüder, emniyet teşkilatında gösterdiği üstün performans ve başarılarla tanınan bir isim olarak öne çıkmaktadır.

İbrahim Ergüder Resmi Gazete’de yayımlanan kararla Düzce Emniyet Genel Müdürü olarak atandı. 

Dikkatini Çekmedi mi ?  Turan Emeksiz kimdir? Turan Emeksiz ne zaman, nasıl öldü? Turan Emeksiz kim öldürdü? - HY Gazete

Yorum yapın

en iyi