Hudutsuz Sevda Asiye kimdir? Hudutsuz Sevda Asiye karakterini kim canlandırıyor? Esra Dermancıoğlu kimdir? Esra Dermancıoğlu kaç yaşında, nereli? Esra Dermancıoğlu hangi projelerde yer aldı?

FOX TV ekranlarının yeni dizisi Hudutsuz Sevda ilk bölümüyle beğenileri topladı. Hudutsuz Sevda’nın oyuncuları ise merak edildi. Hudutsuz Sevda Asiye kimdir? Hudutsuz Sevda Asiye karakterini kim canlandırıyor? Esra Dermancıoğlu kimdir? Esra Dermancıoğlu kaç yaşında, nereli? Esra Dermancıoğlu hangi projelerde yer aldı? soruları gündeme geldi. İşte merak edilen o soruların cevapları…

ESRA DERMANCIOĞLU KİMDİR?

Esra Dermancıoğlu, 7 Aralık 1968 tarihinde İstanbul’da doğmuş, Türk dizi ve sinema dünyasının tanınmış isimlerinden biridir. Zeynel Abidin Cümbüş’ün torunu olan Dermancıoğlu, eğitim hayatına Pierre Loti Lisesi’nde başlamış ve Franklin College İsviçre’de eğitimini sürdürmüştür.

Oyunculuk yeteneğini geliştirmek için Şahika Tekand’ın eğitim verdiği Stüdyo Oyuncuları’nda oyunculuk eğitimi almış ve Derya Alabora’nın konservatuvarında ses dersleri almıştır. Ayrıca yurt dışında da çeşitli dersler almış olan Dermancıoğlu, uluslararası alanda da deneyim kazanmış bir sanatçıdır.

Oyunculuk kariyerine başlangıcında, Gülse Birsel’in teklifi ile Avrupa Yakası dizisinin 6. sezonunun 163. bölümünde konuk oyuncu olarak yer alarak adım atmıştır. Ardından farklı projelerde yer almış, televizyon ve sinema dünyasında adından söz ettirmiştir.

2010 yılında Moral Bozukluğu ve 31 isimli filmde rol almıştır. Ayrıca, “Fatmagül’ün Suçu Ne?” isimli televizyon dizisindeki Mukaddes rolü ile büyük bir beğeni toplamış ve tanınır hale gelmiştir. Ayrıca “Kadın İşi: Banka Soygunu” gibi sinema filmlerinde de başarılı performanslar sergilemiştir.

Esra Dermancıoğlu’nun kişisel hayatına dair bilgiler de dikkat çekmektedir. Oyuncu, bir dönem oyuncu olmasını istemeyen eski eşiyle evlenmiş ve bu evliliğinden bir kızı bulunmaktadır.

Dikkatini Çekmedi mi ?  Mert Denizmen Kimdir? Mert Denizmen Nereli Ve Kaç Yaşında?

Yorum yapın

en iyi