Halk TV sahibi Cafer Mahiroğlu kimdir? Cafer Mahiroğlu kaç yaşında, nereli? Cafer Mahiroğlu ne iş yapıyor? Cafer Mahiroğlu eşi kimdir?

Cafer Mahiroğlu kimdir? Cafer Mahiroğlu kaç yaşında, nereli? Cafer Mahiroğlu ne iş yapıyor? İşte tüm detaylar…

CAFER MAHİROĞLU KİMDİR?

Cafer Mahiroğlu, 1966 senesinde Sivas’ta dünyaya geldi. Aslen Sivas’lıdır.  1980 senesinin sonuna doğru İngiltere’ye yerleşmiş, burada dil öğrenmiş ve konfeksiyon sektörüne girmiştir. 

Ardından çalıştığı konfeksiyon atölyesini satın alarak kendi iş yerinin sahibi oldu.

1991 senesinde çalışanı olduğu Armondi tekstil şirketini satın alarak Top Shop, New Look, Dorothy, Perkins, Tesco, Evans gibi markaların üreticisi oldu.

1983 senesinde kurulan ve kısa sürede 350 mağazasıyla İngiltere’nin büyük markalarından biri haline gelen Select, 2007 senesinde mali krize girince Mahiroğlu, şirkete talip oldu ve şirketi satın aldı. Verimsiz ve gelir sağlamayan mağazaları kapatarak organizasyonu güçlendirdi ve şirketi yeniden ayağa kaldırmayı başardı.

Cafer Mahiroğlu’nun eşinin kim olduğuna dair bilgi bulunmamaktadır. 

Öte yandan İngilterenin yanısıra, Türkiye, Romanya, Vietnam, Çin ve Hindistan’da yaklaşık 1500 ü Türk, 7 bine yakın çalışanı ile, üretim fabrikaları ve mağazalar zinciriyle geniş bir istihdam alanı meydana getiren Select, faaliyet gösterdiği ülkelerin ekonomilerine önemli bir katma değer oluşturuyor.

Ayrıca Cafer Mahiroğlu, 2017 senesinde son olarak Markafoni’nin de satın alındığını duyurdu.

Dikkatini Çekmedi mi ?  Gönül Dağı Adile Kimdir? Süeda Çil Kimdir? Gönül Dağı Adile Nereli Ve Kaç Yaşında?

Yorum yapın

en iyi