Hakan Örge kimdir, kaç yaşında, nereli, boyu ve kilosu? Filenin Sultanları Gizem Örge ile Hakan Örge akraba mı? – HY Gazete

Hakan Örge, sinema ve dizilerde sergilediği başarılı oyunculuk performansıyla dikkatleri üzerine çeken bir oyuncu olarak tanınmaktadır. Oyunculuğuyla izleyicilerin ilgisini çeken Hakan Örge hakkında merak edilenleri aşağıda bulabilirsiniz.Hakan Örge kimdir, kaç yaşında, nereli, boyu ve kilosu? Filenin Sultanları Gizem Örge ile Hakan Örge akraba mı? 

HAKAN ÖRGE KİMDİR?

Hakan Örge, 18 Ekim 1985 tarihinde Ankara’da doğmuştur. Tiyatro eğitimi almış olan Örge, oyunculuk kariyerine başlamıştır. İlk kez “Milat” adlı dizide kamera karşısına geçmiş ve daha geniş bir izleyici kitlesi tarafından Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisindeki “Ezberbozan” karakteriyle tanınmıştır. Aynı zamanda Fenerbahçe taraftarı olan Hakan Örge, evli bir oyuncu olup, iki çocuk sahibidir.

HAKAN ÖRGE BOYU VE KİLOSU KAÇTIR?

Hakan Örge 1.77 cm, 79 kilodur.

GİZEM ÖRGE VE HAKAN ÖRGE AKRABA MI?

Hakan Örge, A Milli Voleybol Kadın Takımımız Filenin Sultanları’nda libero pozisyonunda oynayan Gizem Örge’nin abisidir. 

HAKAN ÖRGE VE ROL ALDIĞI YAPIMLAR

Rol Aldığı Bazı Tiyatro Oyunları:

  •  Mavi Kuş / Oyuncu – 2019 

Rol Aldığı Film ve Diziler:

  • Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı (Sinema Filmi 2019)
  • Mehmetçik Kut’ül Amare (Alfred, TV Dizisi 2018)
  • Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (TV Dizisi Seçkin, 2015-2018)
  • Milat (TV Dizisi 2015)

Dikkatini Çekmedi mi ?  Volkan Severcan kimdir? Volkan Severcan evli mi? Volkan Severcan nereli kaç yaşında... - HY Gazete

Yorum yapın

en iyi