Gamze Pamuk Ateşli Kimdir? Gamze Pamuk Ateşli kaç yaşında, nereli, evli mi, mesleği? – HY Gazete, Haymana Gazetesi

Gamze Pamuk Ateşli kimdir, evli mi? sorusu vatandaşlar tarafından gündeme getirildi. Peki, Gamze Pamuk Ateşli Kimdir? Gamze Pamuk Ateşli kaç yaşında, nereli, evli mi, mesleği? Hayatı ve biyografisi haberde.

Gamze Pamuk Ateşli Kimdir?

Bursa doğumlu olan Gamze Pamuk Ateşli, 1994 yılında dünyaya gelmiştir. Eğitim hayatına Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde başlayan Ateşli, 2015 yılında bu fakülteden mezun olmuştur. Hukuk alanındaki kariyerine 2016 yılında Bursa Barosu’na bağlı olarak serbest avukat olarak devam etmiştir. Ayrıca, 2017 yılında Anadolu Üniversitesi’nde Sosyoloji eğitimi almaya başlamıştır.

Gamze Pamuk Ateşli, 2016 yılından itibaren Bursa Barosu Çocuk Hakları Merkezi Başkan Yardımcılığı görevini üstlenmiş ve Çocuk Alanında Çalışan Avukatlar Ağı (ÇAÇAv) üyesi olarak çocuk hakları projelerine katkı sağlamıştır.

Ayrıca, siyasi arenada da aktif bir rol oynamıştır. 2016 yılında CHP Osmangazi Gençlik Kolu Başkanı olarak seçilmiş, 2018 yılında düzenlenen CHP 36. Olağan Kurultayında Parti Meclisi üyeliğine seçilmiş ve 2018 yılında CHP Hukuk Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı’nda MYK Yardımcısı olarak görev almıştır. Ayrıca, 24 Haziran 2018 Genel Seçimi ve 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkez Avukat Örgütlenme Sorumlusu olarak görev yapmıştır.

Dikkatini Çekmedi mi ?  Nenad Petrak kimdir? Nenad Petrak nereli, kaç yaşında?

Yorum yapın

en iyi