Esra Rabia Ünal kimdir? Esra Rabia Ünal nereli, kaç yaşında?


Esra Rabia Ünal son zamanlarda en merak edilen isimler arasında yer alıyor. İnsanlar Esra Rabia Ünal kimdir? Esra Rabia Ünal nereli, kaç yaşında? Sorularının yanıtlarını arayarak meraklarını gidermeye çalışıyor.

Ülke gündemi içerisinde konuşulan isimler arasında Esra Rabia Ünal son zamanlarda ilk sıralarda yer alıyor. Esra Rabia Ünal, gündemle beraber ismi çok konuşulmaya başlayan Esra Rabia Ünal hakkında bilgiler araştırılıyor. Peki, Esra Rabia Ünal kimdir? Esra Rabia Ünal nereli, kaç yaşında? İşte detaylar:

ESRA RABİA ÜNAL KİMDİR?

Esra Rabia Ünal, TikTok uygulamasındaki görüntüleriyle gündeme oturmuştu. İlginç tesettür tarzıyla düğünlerde ve alkollü mekanlarda yaptığı danslarla kimi kesimlerce oldukça eleştirilmişti.

Esra Rabia Ünal hakkında son zamanlarda çeşitli iddialar gündeme geldi. Fuhuş yapma ve fuhuşa yer vermeden, şantaja kadar pek çok iddialar konuşulmaya başlandı. Aslında adının Ayşe Bolhatoğlu olduğu ve çeşitli çetelerle fuhuş işleri içerisinde olduğu söyleniyor.

Farklı çetelerle işbirliği içerisinde olduğu da söylenen Ünal’ın 5 yıl önce Adana’da fuhuştan gözaltına alındığı ve lakabının ‘pempe panter’ olduğu iddiası ortaya atıldı.

Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com

Dikkatini Çekmedi mi ?  Duygu Nebioğlu Kimdir? Duygu Nebioğlu Kaç Yaşında? Metin Akpınar'ın Kızı Kimdir?

Yorum yapın

en iyi