Eşim Benzerim Yok Yağız kimdir? Eşim Benzerim Yok Yağız kaç yaşında, nereli? Eşim Benzerim Yok Yağız’ın sevgilisi kim? – HY Gazete




Haber albümü için resme tıklayın

Eşim Benzerim Yok yarışmasındaki yarışmacılardan Yağız’ın hayatı ve biyografisi, izleyiciler tarafından merak ediliyor. Peki Eşim Benzerim Yok Yağız kimdir? Eşim Benzerim Yok Yağız kaç yaşında, nereli? Eşim Benzerim Yok Yağız’ın sevgilisi kim? Eşim Benzerim Yok Yağız’ın mesleği ne?

EŞİM BENZERİM YOK YAĞIZ KİMDİR?

Yağız Bektik, 16 Şubat 1997 tarihinde Ankara’da dünyaya gelmiş bir sosyal medya fenomenidir. Makine Mühendisliği bölümünden mezun olan Bektik, sosyal medyada milyonlarca takipçiye ulaşmıştır.

TikTok platformunda 1,3 milyon ve Instagram’da ise 256 bin takipçisi bulunan Yağız Bektik, genç ve dinamik bir kişilik olarak tanınır. Sık sık Instagram üzerinde fotoğraf ve videolar paylaşarak takipçileriyle etkileşimde bulunur.

Bunun yanı sıra, Yağız Bektik Eşim Benzerim Yok programında diğer sosyal medya fenomenleriyle birlikte yarışıyor. Yemek yapma, zeka oyunları, ve yetenek gösterileri gibi farklı kategorilerde yarışarak yeteneklerini ve stratejilerini sergiliyor. Haftanın 5. gününde düzenlenen elemelerde en düşük puanı alan yarışmacı eleniyor.

Yağız Bektik’in sevgilisi ise Selin Özdemir olarak bilinir. Selin Özdemir de sosyal medya fenomeni ve TikTok’ta 1,4 milyon takipçisi bulunuyor. Çift, sık sık birlikte video çekerek sosyal medyada dikkat çekiyor ve paylaşımları ile takipçileri tarafından ilgiyle izleniyor.

Dikkatini Çekmedi mi ?  Ramazan Bingöl Kimdir? Ramazan Bingöl nereli ve kaç yaşında?

Yorum yapın

en iyi