En Etkili Reçetesiz Uyku İlacı

Reçetesiz uyku hapları son zamanlarda eczanelerde ve arama motorlarında en çok aranan ilaçlardan biri haline geldi. Uyku düzenindeki değişiklikler de pandemi sırasında çoğu insanın evde kalmasına katkıda bulundu. Uykusuzluk, kişinin hayatını olumsuz etkileyen ciddi bir sorundur. Geceleri uyumakta güçlük çeken yetişkinler, reçetesiz satılan uyku ilaçı bulmanın yanı sıra, en iyi ve en hızlı uyku ilaçları ve yan etkisi olmayan uyku ilaçı da arıyorlar. Reçetesiz satılan birçok bitkisel uyku hapı var. Peki uyku ilaçı nedir ve reçetesiz uyku ilaçı nasıl alınır?

Reçetesiz Uyku İlacı isimleri

  • Unisom uyku ilacı
  • Remeron uyku ilacı
  • Nutraxin herbal bitkisel uyku ilacı
  • Citoles uyku ilacı
  • Desyrel uyku ilacı
  • Tolvon uyku ilacı gibi ilaçlar olmaktadır.
reçetesiz uyku ilaçı fiyatları

Reçetesiz Uyku İlacı: Unisom

Son zamanlarda uyku ilacı aramalarındaki artışla birlikte en sık sorulan sorulardan biri, Unisom’un 2023’de reçetesiz satılıp satılmayacağıdır. Ağız kuruluğu en belirgin yan etkilerinden biridir. Bunun dışında bilinen ciddi bir yan etkisi yoktur. Yatmadan en az 1 saat önce alınması gereken bu ilacın 12 saat arayla alınması tavsiye edilir. Herhangi bir özelliği yoktur, güvenle kullanabilirsiniz. Ancak uyku haplarının tıbbi gözetim altında kullanımı değişkenlik göstermektedir. Harekete geçmeden önce bir doktor veya eczacıya danışmak gerekir.

Unisom uyku yardımı, piyasadaki en çok satan reçetesiz uyku yardımcılarından biri olarak bilinir ve doktorlar tarafından en çok tavsiye edilenlerden biridir. Unisum, popüler uyku hapı markalarından biridir. Unisom uyku yardımı, mevcut en etkili ve en hızlı uyku yardımcılarından biridir. Çok fazla yan etkisi yoktur ancak içtikten sonra acıkacağınızı ve dikkatli olmazsanız kilo alabileceğinizi söylemekte fayda var.

Remeron Reçetesiz Uyku İlacı

Reçetesiz uyku hapı olarak doktorunuzun önerdiği uyku hapı Remeron’u da alabilirsiniz. En önemli özelliği bağımlılık yapmaması ve bilinen bariz bir yan etkisinin olmamasıdır. Elbette her ilaç gibi reaksiyonlar da kişiden kişiye değişir ve değişir. Ancak genel olarak ağız kuruluğu ve açlığa neden olduğu bilinmektedir. Uzun süreli kullanımlarda kilo alımına dikkat edilerek kullanmadan önce doktora başvurulması önerilir.

Dikkatini Çekmedi mi ?  Sağlık Bilgi Sistemleri Teknikerliği KPSS atama puanı nedir? Sağlık atamaları hangi KPSS puanı?

Nutraxin Herbal Bitkisel Uyku İlacı

Adından da anlaşılacağı gibi uyku hapı Nutraxin, ham bir ilaç olduğu için güvenle kullanılabilen OTC uyku haplarından biridir. Antidepresanların yerini almayacak kadar hafif, rahat bir gece uykusu sağlayacak kadar güçlü. 18 yaşından büyük her yetişkinin alabileceği bitkisel bir uyku ilacı olan Nutraxin ayrıca şeker içermez. Bilinen bir yan etkisi yoktur ancak içerdiği bitkilerden herhangi birine alerjiniz varsa doktorunuzla konuşun. Daha sonra kullanmanız önerilir

Citoles Reçetesiz Uyku İlacı

Citoles uyku ilacı bir antidepresan olarak pazarlansa da eczanelerde satılan reçetesiz uyku yardımcılarından biridir. Reçetesiz satılan uyku haplarını alırken içeriklerini ve içeriğini araştırmak ve prospektüsü okumak mantıklıdır. Citoles uyku hapları sadece uyku sürenizi iyileştirmekle kalmaz, sizi istenmeyen olumsuz düşüncelerden de uzaklaştırır.

Desyrel Reçetesiz Uyku İlacı

Desyrel, reçetesiz uyku ilacı olarak satılan en popüler ilaçlardan biridir. Desyrel uyku hapları aslında antidepresandır ancak bağımlılık yapmadıkları ve çok ağır ilaçlar olmadıkları için reçetesiz satılabilirler. Özellikle stres ve depresyon dönemlerinde uyku problemlerinin üstesinden gelmek için kullanılır.Bilinen bir yan etkisi yoktur fakat çok nadir de olsa mide bulantısı ve iştah artışı gibi etkilere neden olabilir. Kullanıcı yorumlarına göre bir tablet yetişkinlerde 15 18 saate kadar uyku. Elbette bunun vücuttan vücuda değişebileceğini bilmek faydalıdır.

Tolvon Uyku İlacı

Tolvon ayrıca bir antidepresandır, ancak reçetesiz uyku ilacı olarak pazarlanmaktadır.Doktorlar tarafından en sık reçete edilen antidepresan olan torubone, majör depresyon için bağımlılık yapmayan ilaçlardan biridir. Güçlü içeriğine rağmen reçetesiz uyku ilacı olarak pazarlanmaktadır, bunlardan biri bağımlılık yapmaması, diğeri ise bilinen hiçbir yan etkisi olmamasına rağmen nadiren kabızlığa neden olmasıdır.

Eczanelerde satılan uyku ilaçları damla ve tablet olarak satılmaktadır. Yaşınıza ve endişelerinize bağlı olarak bitkisel uyku hapları, reçeteli uyku ilaçları ve reçetesiz satılan uyku hapları dahil olmak üzere çeşitli uyku hapları vardır. 2023’de reçetesiz satılan uyku haplarının fiyatı ile uyku haplarının mevcut fiyatı arasında bir fark var. Ancak, piyasaya daha uygun bir uyku hapı almak istiyorsanız, bazı platformlar size reçetesiz satılan uyku haplarının bir listesine erişmenizi sağlayacaktır.

Yorum yapın

en iyi