Emrah Lafçı kimdir? Emrah Lafçı, nereli, kaç yaşında? Emrah Lafçı eşi kimdir? – HY Gazete, Haymana Gazetesi

EMRAH LAFÇI KİMDİR?

Emrah Lafçı, 2007 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nden mezun oldu ve aynı yıl Garanti Bankası’nda müfettiş olarak çalışmaya başladı. 6 yıl boyunca Türkiye’nin farklı bölgelerindeki 100’e yakın şube ve genel müdürlük birimlerinin denetimlerinde görev aldı. Daha sonra bankanın pazarlama biriminde 2 yıl çalıştı ve ardından eğitim biriminde 2 yıl boyunca görev yaptı.

Eğitmen olarak çalıştığı süre boyunca Temel Bankacılık, Türev Ürünler, Yatırım Ürünleri, Şube Bilançosu ve Karlılık gibi çeşitli konularda 150’den fazla eğitim verdi. Sonrasında bir yıl süreyle Garantibank International Amsterdam’da çalıştı. Şu anda eğitim ve finansal danışmanlık hizmetleri sunmaktadır. Ayrıca şirket etkinlikleri ve konferanslarda ekonomi ve finans konularında konuşmacı olarak yer almaktadır. Sosyal medya hesapları üzerinden finans ve ekonomiyle ilgili kısa videolar çekerek geniş bir izleyici kitlesine ekonomiyi ve finansı anlaşılır bir şekilde anlatmaktadır. Ayrıca Dünya Gazetesi’nde görev almaktadır.

Dikkatini Çekmedi mi ?  Mehmet Reşat Özlü kimdir? Mehmet Reşat Özlü kaç yaşında, aslen nereli? Mehmet Reşat Özlü babası kimdir?

Yorum yapın

en iyi