Elif Tuncel kimdir? Elif Tuncel kaç yaşında, nereli? Elif Tuncel ne iş yapıyor? Elif Tuncel moda yazıları… – HY Gazete

Elle Dergisi’nin başarılı editörü moda yazılarıyla dikkat çekmeye devam ediyor. Elif Tuncel’in hayatı merak konusu oldu. Vatandaşlar, Elif Tuncel’in kim olduğunu araştırıyor.  Peki, Elif Tuncel kimdir? Elif Tuncel kaç yaşında, nereli? Elif Tuncel ne iş yapıyor?  İşte Elif Tuncel’in hayatı…

Elif Tuncel Kimdir?

2008 yılından bu yana ELLE, InStyle, ALL gibi çeşitli moda dergilerinde ve Oggusto.com’da editörlük yapmış olan Elif Tuncel; stil, moda, güzellik ve well-being alanlarında içerik üretiyor. 2015 yılından beri de İstanbul Moda Akademisi’nde eğitmenlik yapıyor.

Editörlüğün ve eğitmenliğin yanı sıra kozmetik, sağlıklı yaşam ve hizmet sektöründeki markalara içerik yönetimi danışmanlığı yapıyor ve çekimleri için hem prodüksiyon hem de kreatif direktörlük hizmeti veriyor.

Otel sektöründe Six Senses Kaplankaya, Nolinski Paris’teki Spa Nolinski by La Colline ve Hotel Caeli için, kozmetik sektöründeyse Estee Lauder ve Neutrogena için kendisinin kamera önüne geçtiği ve prodüksiyonlarını üstlendiği çeşitli projeler gerçekleştirdi.

Avrupa Beden Psikoterapisi Derneği (EABP) tarafından onaylı “Beden Psikoterapisi Temel Eğitimi” programını tamamlayan Tuncel, kişinin ancak beden – zihin – ruh dengesini koruyarak “gerçekten” sağlıklı olabileceğine inanıyor ve bu doğrultuda yoga, meditasyon, nefes terapisi, pilates ve sağlıklı beslenmeyi harmanlayan bir yaşam biçimini benimsiyor.

Eğitmenlik Deneyimi

İstanbul Moda Akademisi’nde 2015 yılından beri “Moda Editörlüğü” programının ana eğitmeni olarak görev alıyor. “Stil Danışmanlığı ve İmaj Yönetimi”, “Styling”, “Güzellik Editörlüğü” gibi çeşitli kısa eğitimler de düzenliyor.

Eğitim Hayatı

Yeditepe Üniversitesi “Moda ve Tekstil Tasarımı” bölümünden 2008 yılında ikincilikle mezun olan Elif Tuncel, 2011 yılında Londra’ya giderek University of the Arts London – London College of Fashion’da “Moda Medyası ve Styling” eğitimi aldı. Londra’da yaşadığı dönemde InStyle UK edisyonunda staj yaptı.

Dikkatini Çekmedi mi ?  Stefan Kuntz kimdir? Stefan Kuntz kaç yaşında, nereli? Stefan Kuntz görevden mi alındı? A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Stefan Kuntz neden görevden alındı?

Yorum yapın

en iyi