Eba Bedava internet nasıl kullanılır? 2023

Milli Eğitim Bakanlığı‘nın EBA eğitim portalı için Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom‘un ücretsiz EBA internet haklarının (ayda 3-8 GB ücretsiz) faturalı ve faturasız hatlarda nasıl kullanılabileceğini görün.

Eba gov tr‘de derslere katılmak ve ödev yapmak için verilen ücretsiz internet haklarının nasıl kullanılacağı ve hangi operatörlerin daha fazla internet hakkı verdiği ile ilgili bir yazı hazırladım. eba bedava internet vodafone, Türkcell eba bedava internet ve Türk Telekom eba bedava internet İngiltere’de ayrı haklara sahiptir. Başka bir deyişle, her operatör müşterilerine az ya da çok Birleşik Krallık hakları verebilir.

Evde interneti olmayan öğrencilerin velilerinin kafası, okulların yüz yüze derslerden tamamen sanal ortamlara geçmesi ve derslerin okulda alınamaz hale gelmesiyle oldukça karışıyor. Hangi hat daha çok veriyor, hangi cihaz daha iyi eğitim veriyor gibi sorulara cevap veriyorlar. Onlara biraz olsun yardımcı olmak için öğrencilere eba operatörü bedava internet hakkı veriyoruz bundan bahsedeceğim.

Öğrencilere bedava internet 2023

Hangi operatörün eba internetini kullanıyor olursanız olun önce Google‘dan veya app store’dan hattınıza ait uygulamayı indirin, giriş yapın ve kaç GB’ınız olduğunu öğrenin. Bunu öğrendikten sonra eba.gov.tr‘de yer alan dersler ve videolar gibi öğrenme hedefleriniz ücretsiz internet hakkınızdan düşülür. 3 büyük GSM operatörü tarafından sağlanan eba ücretsiz internet kullanım hakları hakkında bilgi. Keyifli okumalar dilerim.

EVA Bedava İnternet Vodafone

Vodafone’un Eba bedava internet hakkı şu anda 6GB. İlk 3GB’ın üstüne 3GB ekledi ve 6GB’a çıkardı. Yani Vodafone hat sahipleri, çocukları eba gov tr’yi anlatıp ödeme yaptığında her ay 6 GB ücretsiz hak kazanıyor. Bütçenize uygun bir tarife veya paket varsa önce eba çıkar, ardından GB pakete dahil edilir. Kaç GB kaldığını öğrenmek için Vodafone yan yana uygulamasını indirin, giriş yapın ve ardından tüm bilgilere ulaşın. Aslında, organize kampanyaları görmenin yardımcı olduğu konusunda sizi uyarmak isterim.

Dikkatini Çekmedi mi ?  Mehmet Saygılı kimdir? AK Parti Kırıkkale Belediye Başkan adayı Mehmet Saygılı kaç yaşında, nereli?

Eba Bedava İnternet Turkcell

Vodafone gibi Türkcell de önce 3GB’tan sonra 3GB‘tan feragat ederek müşterilerine 6GB eba bedava internet hakkı verdi. Daha az olduğunu düşünüyorsanız, bence daha az. Sonuçta bu okula bir hizmettir ve okul bunu ücretsiz sağlarsa hem okula hem de bize fayda sağlar. Eğitim ve sağlık harcamaları bütçeyi zorlayabilir.

Eba Bedava internet Turk Telekom

Türk Telekom cömert bir 8 GB ücretsiz eba hakkı sunarak müşterilerini memnun etti. Hatta bazı hat sahipleri sırf daha fazla internet hakkı sunduğu için Türk Telekom‘a geçtiler. Öte yandan bazı veliler, internet kullanım hakkı dolan hatları değiştirerek aylık eba govtr masraflarını kaldırdı.

Evde birden fazla telefonunuz varsa, her telefonda doğrudan ücretsiz internetten yararlanabilirsiniz. Virüs nedeniyle zorlu geçen eğitim-öğretim yılının başarıyla sonuçlanmasını ve öğrencilerimizin hayatlarının hayırlara vesile olmasını diliyoruz.

Yorum yapın

en iyi