Dönence Rüzgar Kimdir? Dönence Rüzgar gerçek adı ne? Dönence Rüzgar kaç yaşında, nereli? – HY Gazete







Haber albümü için resme tıklayın

Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşan Dönence dizisi oyuncuları merak ediliyor. Dönence Rüzgar karakterini kim canlandırıyor? sorusuna seyirciler cevap arıyor. Peki, Dönence Rüzgar Kimdir? Dönence Rüzgar gerçek adı ne? Dönence Rüzgar kaç yaşında, nereli?

Dönence Rüzgar Kimdir?

Dönence dizisinde Rüzgar karakterini Doğa Karakaş canlandırıyor. Rüzgar, 17 yaşında özel gereksinimli bir genç olarak betimleniyor. Tek ailesi olan ağabeyi Özgür ile olan bağları ve kasaba halkının gözdesi olmasıyla öne çıkan Rüzgar, dizinin merkezindeki karakterlerden biri. Ancak ağabeyi Özgür’ün onunla ilgili bir sırrı öğrenmesi, hikayenin seyrini değiştirecek gibi görünüyor.

Doğa Karakaş Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında?

2002 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Doğa Karakaş, 21 yaşındadır. Doğa Karakaş, oyunculuk kariyerine çocuk yaşta başladı. Tiyatro Teras’ta Temel Oyunculuk Eğitimi ve Stanislavsky Metot Eğitimi aldıktan sonra çeşitli projelerde yer alarak kendini geliştirdi.

Doğa Karakaş Hangi Dizilerde Oynadı?

Doğa Karakaş’ın rol aldığı projeler arasında Böyle Bitmesin, Çukur, 4N1K, Yalancı ve Dönence gibi diziler bulunuyor. Karakaş, bu projelerdeki başarısıyla dikkat çekiyor ve genç yaşına rağmen önemli bir oyunculuk deneyimi kazanmış oluyor.

Dikkatini Çekmedi mi ?  Ruhun Duymaz Ali kimdir? Kadir Polatçı kimdir? Kadir Polatçı nereli ve kaç yaşında?

Yorum yapın

en iyi