Dönence Gece kimdir? Dönence Gece gerçek adı ne? Dönence Gece kaç yaşında? – HY Gazete

Dönence dizisi oyuncularının kim olduğu merak ediliyor. Dönence Gece kimdir? izleyiciler tarafından cevap arıyor. Peki, Dönence Gece kimdir? Dönence Gece gerçek adı ne? Dönence Gece kaç yaşında? Detaylar haberde.

Dönence Gece Kimdir?

Gece’nin (19) en büyük hayali, sevgilisi Miro (Emir) ile birlikte besteledikleri şarkıları kitlelere ulaştırmaktır. Ancak tüm hayatı boyunca yaptığı gibi yine kız kardeşi için hayallerini ertelemek zorunda kalır. Ailesinin kardeşine daha sakin ve huzurlu bir ortam sağlama isteği üzerine onlarla birlikte kendisini bir anda İzmir/Foça’ya taşınmış bulur.

Dönence Gece karakterini, Sümeyye Aydoğan canlandırmaktadır.

Sümeyye Aydoğan kimdir?

Sümeyye Aydoğan, 1997 senesinde dünyaya gelmiştir. Sümeyye Aydoğaan Talento Menajerlik ile çalışmaktadır. 1997 yılında dünyaya gelen Sümeyye Aydoğan, 26 yaşındadır.

 Tiyatronun yanı sıra televizyon ve sinema oyunculuğu ile de ilgilenmekte olan Sümeyye Aydoğan, kameralar karşısına ilk defa ‘Aile Hükümeti’ isimli sinema filmi ile geçmiştir.

‘Yaz 96’ isimli filmde de yer alan Sümeyye Aydoğan, şimdilerde ise Show Tv ekranlarında yayınlanmakta olan ‘Kırmızı Kamyon’ adlı dizide Menekşe karakterine hayat vermektedir.

Dikkatini Çekmedi mi ?  Hasan Cengiz kimdir? Hasan Cengiz nereli ve kaç yaşındadır?

Yorum yapın

en iyi