Doğanay Bengisu Ateş kimdir? Avukat Doğanay Bengisu Ateş kaç yaşında, nereli?

Doğanay Bengisu Ateş kimdir? Avukat Doğanay Bengisu Ateş kaç yaşında, nereli? soruları gündeme geldi. İşte Doğanay Bengisu Ateş hakkında tüm detaylar…

Doğanay Bengisu Ateş’in hayatı ve biyografisi vatandaşlar tarafından merak edildi.

Arama motorlarında Doğanay Bengisu Ateş kimdir? Doğanay Bengisu Ateş kaç yaşında, nereli? sorgulamaları yerini aldı ve gündem konusu oldu.

Peki, Doğanay Bengisu Ateş kimdir? Avukat Doğanay Bengisu Ateş kaç yaşında, nereli?

İşte konuya ilişkin tüm detaylar…

DOĞANAY BENGİSU ATEŞ KİMDİR?

Avukat Doğanay Bengisu Ateş kimdir? sorusunun cevabı merak konusu.

Avukat Doğanay Bengisu Ateş, Lise eğitimini yüzde 100 burslu olarak Bilfen Koleji Fen Lisesinde bitirdi. Londra’ya dil eğitimi için yerleşti ve bir süre orada yaşadı. Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu olan Doğanay Bengisu Ateş, öğrenciliği sırasında 1 sene Almanca dil eğitimi için Berlin’e yerleşti. 8 farklı Avrupa Birliği projesinde Türkiye’yi temsilen yer aldı. İspanya, Danimarka, Avusturya, Çek Cumhuriyeti, Romanya gibi Avrupa Birliği ülkelerinde hukuk ve sanat başlıklarında projelere katıldı.

Avukat Doğanay Bengisu Ateş ayrıca Danimarka’da yine Avrupa Birliğine ait bir projede yalnızca sınavla girilebilen “Liderlik” konulu projeye konuşmacı olarak davet edildi.

Ayrıca bale ve müzikle de ilgilenmektedir. Bir dönemde İstanbul’da sahne almıştır.

Avukat Doğanay Bengisu Ateş, Zafer Partisi yönetiminde de yer almıştır.

Dikkatini Çekmedi mi ?  Serhat Gökmen kimdir? Serhat Gökmen kaç yaşında, nereli? Serhat Gökmen'in başarıları.. - HY Gazete

Yorum yapın

en iyi