Demet Mutlu Kimdir? Demet Mutlu kaç yaşında, nereli? Demet Mutlu evli mi, eşi kim? Demet Mutlu serveti ne kadar? – HY Gazete

Girişimci Demet Mutlu hayatı ve biyografisi vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Demet Mutlu kimdir, serveti? gibi sorular vatandaşlar tarafından cevap arıyor. Peki, Demet Mutlu Kimdir? Demet Mutlu kaç yaşında, nereli? Demet Mutlu evli mi, eşi kim? Demet Mutlu serveti ne kadar? Detaylar haberde.

Demet Mutlu Kimdir?

Demet Mutlu, alışveriş devi Trendyol e-ticaret markasının kurucusu ve CEO’sudur. Demet Mutlu aynı zamanda, Peak Games’in yatırımcıları ve Co-Founderleri arasında yer almaktadır. Demet Mutlu, 2010 yılında Harvard eğitimini yarıda bırakarak Trendyol’u kurdu.

Demet Mutlu New York Üniversitesi’nin ekonomi bölümünden birincilikle mezun oldu. İsviçre, Japonya, Amerika ve Türkiye’de finans, pazarlama ve iş geliştirme alanlarında çalışan Mutlu, sonrasında Harvard Üniversitesi’nde mastera başladı.

Türkiye’ye ziyareti sırasında özellikle giyim alanında e-ticarette boşluk olduğunu gören Demet Mutlu, eğitiminin ikinci yılında Trendyol’u kurmak için Harvard’ı bıraktı ve 2010 yılında Trendyol’u kurdu.

Trendyol, Avrupa’daki tüketicilere ulaşmak için önemli bir adım atarak, en.trendyol.com internet sitesini Avrupa’daki 27 ülkenin kullanıcılarının hizmetine açtı. Trendyol, yerli üreticilerin ve markaların dünyada bilinirliğini arttırırken, Türk markası algısının güçlenmesine katkı sağlıyor.

Müşterilerden gelen talepler doğrultusunda Trendyol Express, Trendyol Hızlı Market ve Yemek, Trendyol Cüzdan ve Dolap gibi yeni uygulamaları hayata geçiriyorlar.

Demet Mutlu Evli mi?

1981 doğumlu olan Demet Mutlu, 2023 yılı itibarıyla 42 yaşındadır.

Finans uzmanı Evren Üçok ile evliliğine son veren Demet Mutlu, bekardır.

Dikkatini Çekmedi mi ?  Mustafa Kavaf Kimdir? Kavaf Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kavaf kimdir? Mustafa Kavaf nereli kaç yaşında? Mustafa Kavaf evli mi?

Yorum yapın

en iyi