Çağla Gizem Şahin kimdir, nereli, kaç yaşında? Ahmet Kural’ın eşi Çağla Gizem Şahin’in hayatı ve biyografisi – HY Gazete

Avukat Çağla Gizem Şahin, magazinden uzak bir hayat yaşayan isimlerden biri olarak biliniyor. Sonunda, oyuncu Ahmet Kural ile Bodrum’un güzelliklerinden biri olan Cennet Koyu’nda bulunan bir otelde düzenlenen nikah töreniyle evlilik yoluna adım attı. Mutlu çift, yakın çevreleriyle birlikte unutulmaz bir nikah masasına oturdu.Peki, Çağla Gizem Şahin kimdir, nereli, kaç yaşında? Ahmet Kural’ın eşi Çağla Gizem Şahin’in hayatı ve biyografisi…

ÇAĞLA GİZEM ŞAHİN KİMDİR? 

Çağla Gizem Şahin, Ahmet Kural ile yaşadığı beraberlikle adını duyurmuş bir isimdir ve 1990 yılında doğmuştur. Eğitim hayatını tamamladığı üniversite ise Maltepe Üniversitesi’dir.

Magazin dünyasından uzak bir şekilde yaşayan Çağla Gizem Şahin’in avukat olduğu biliniyor. Ahmet Kural ile aralarında 7 yaşlık bir yaş farkı bulunmaktadır ve çift, yaklaşık 4 yıldır birlikte mutlu bir ilişki sürdürmektedir.

Çağla Gizem Şahin’in düğününde, iki farklı gelinlik tercihi dikkat çekti. İlk olarak straplez uzun çiçek detaylı bir gelinlik giyen Şahin, göz kamaştıran bir görüntü sergiledi. Daha sonra ise püskül detaylı mini bir gelinlik tercih ederek, tarzını değiştirip, şıklığını sürdürdü. Saç ve makyajında doğal bir görünümü tercih eden ünlü isim, zarafetiyle herkesin beğenisini kazandı.

Ahmet Kural ise düğününde beyaz bir damatlık giyerek, şıklığıyla dikkat çekti. Çiftin düğünü, yakınları ve sevenleriyle birlikte unutulmaz bir gün olarak kutlandı. Mutlu çift, bu özel günlerinde birbirlerine olan sevgi ve mutluluklarıyla tüm dikkatleri üzerlerine çekti.

AHMET KURAL EVLENDİ Mİ?

İlişkilerine ikinci bir şans veren çift, dün akşam Bodrum Cennet Koyu’ndaki bir otelde dünyaevine girdi. Bodrum’un eşsiz güzelliklerinden Cennet Koyu’nda gerçekleşen düğüne çiftin aileleri ve yakın arkadaşları katıldı. Özge Gürel, Serkan Çayoğlu, Bedri Güntay ve Pelin Karahan gibi tanınmış isimler de davetliler arasındaydı. Gecede, çiftin şahitliğini Devrim Yakut ve Alp Güler Berat Bumin üstlendi.

Dikkatini Çekmedi mi ?  ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 9 KALEM MADENİ YAĞ VE ANTİFRİZ ALIM İŞİ

Muhteşem düğünleriyle bir kez daha göz kamaştıran çift, mutluluklarına tanıklık eden sevdikleriyle birlikte özel anlar yaşadı. Düğünde, samimi ve coşkulu bir atmosferde kutlamalar yapıldı ve herkes çiftin birbirlerine olan sevgi dolu bakışlarına şahitlik etti. Yeni evli çift için hayatlarındaki bu önemli gün, unutulmaz anılarla dolu bir başlangıç oldu.

Yorum yapın

en iyi