Buket Aydın kimdir? Buket Aydın kaç yaşında, nereli? Buket Aydın hangi kanallarda çalıştı? Sunucu Buket Aydın evli mi? – HY Gazete




Haber albümü için resme tıklayın

Televizyon ekranlarında izleyici karşısına çıkan sunucu Buket Aydın’ın kim olduğu merak edilerek aratılmaya başlandı. Buket Aydın kimdir? Buket Aydın kaç yaşında, nereli? Buket Aydın hangi kanallarda çalıştı? Sunucu Buket Aydın evli mi? İşte merak edilen bu soruların cevapları…

BUKET AYDIN KİMDİR?

Buket Aydın, 1 Ocak 1985 tarihinde Bursa’da dünyaya gelmiştir. Eğitim hayatına başarılı bir şekilde devam eden Aydın, İstanbul Kültür Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü’nden mezun olmuş ve ardından Atilla İlhan’ın şiirleri üzerine yüksek lisans yapmıştır.

Kuşdili Spikerlik ve Sunuculuk Kursu’nda aldığı eğitim ile medya sektörüne adım atan Buket Aydın, kariyerine bir radyoda haber spikeri olarak başlamıştır. Daha sonra Kanaltürk’e geçiş yaparak televizyon deneyimini bu kanalda kazanmıştır. Spor bülteni ve hafta sonu ana haber bülteni sunuculuğu gibi görevleri üstlenmiştir. Kanaltürk’teki çalışmalarının ardından TRT Türk kanalında program sunuculuğu yapmıştır.

2011 yılında NTV’ye transfer olan Aydın, burada haber bülteni sunmanın yanı sıra “NTV Gece Bülteni Kuşağı” moderatörlüğü de yapmıştır. Kariyerini Kanal D’de sürdüren Buket Aydın, haber sunuculuğu alanında birçok ödülün sahibi olmuştur. Ayrıca CNN Türk’te “40” adlı bir sohbet programını da başarıyla sunmaktadır.

Medya alanındaki başarılarının yanı sıra, Nişantaşı Üniversitesi’nde Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü’nde öğretim görevlisi olarak da görev yapmaktadır. 2013 yılında iş insanı Erce Baykal ile evlenmiştir.

Dikkatini Çekmedi mi ?  Esra Erol boşandı mı, evli mi 2023? Esra Erol neden boşandı? - HY Gazete

Yorum yapın

en iyi