Bimcell bedava internet Paketi kampanyaları

Yeni Bimcell aboneleri 6GB’tan 30GB’a kadar ücretsiz Bimcell internet paketine sahip olabiliyor. Bimcell Hediye İnternet nasıl kazanılır öğrenmek istiyorsanız içeriğin devamını okuyun.

Bimcell, Bim marketler zincirinin Türk operatör altyapısı üzerinde açılan bir hattıdır. Bu hattı kullanan siz değerli okurlarım için Bimcell’in bedava internet kampanyasını araştırıp yazmak istedim. 2023 aktüel kampanyalarını yazmayı çok seviyorum. Bu nedenle, kampanyanın bitiş tarihine yaklaştığını veya sona erdiğini yorumlarda bize bildirin. Ayrıca, bunu diğer okuyucularla paylaşmak istiyorum.

Ücretsiz Bedava Bimcell İnternet

Bimcell’den bedava internet kazanmak ister misiniz? 9 GB‘lık tam internet paketi kazanabileceğiniz bir kampanya duyurmaktan mutluluk duyuyoruz. Ayrıca 300 arama dakikası ve 300 kısa mesaj var. Faturasız hatta geçiş yapan herkes bu kampanyadan yararlanabilir. Bu, yeni hat alan herkesin Bimcell’den 9 GB kazanacağı anlamına geliyor. Bu kampanyadan yararlanmak için,

  • Hattınızın aktif olmasını beklemek ve aktif olduktan sonra BİMCELL BONUS yazıp 4551’e göndermek. Kampanyayı kaçırmamak için 30 gün içerisinde koşulları gerçekleştirmelisiniz.
  • 300 dakika arama hakkı her yöne geçerlidir.
  • Verilen hediyeleri bir ay içerisinde kullanabilirsiniz yani aylık hediyeler.
  • 300 sms her yöne geçerlidir.
  • Kampanyadan bir kez yararlanabilirsiniz.

Bimcell eba 8 GB bedava internet

Tabii öğrenciler evdeyse Eva TV var. Yüz yüze derslerin bitmesiyle birlikte sanal dersler başladı ve internet kampanyaları daha da önem kazandı. İnternet hızı ve hediyeler İnternet kampanyaları çok önemli hale geldi. Bimcell hat sahipleri için bedava internet erişiminin çok önemli olduğunu biliyoruz bu yüzden sizlere nasıl internet kazanılır hakkında bilgi vermek istiyoruz. Bu hizmetlerden biri de eba’dır.

Bimcell, tüm abonelerine 8 GB ücretsiz eba hakkı sunuyor. Bu hak her ay yenilenir. Yani evde 2 telefonunuz varsa 16 GB Bimcell alabilirsiniz. Öğrenci iseniz bu yeterli olacaktır. Tek yapmanız gereken 8GB hakkınızı kullanırken ne kadar kaldığını takip etmek ve hazır olduğunuzda diğer telefonunuzu kullanmak için Türk Telekom’un mobil uygulamasını indirmek ve ardından internet sms dakikalarını vs kontrol edip kontrol etmek… senin hattında Mobil uygulamayı kullanmıyorsanız KALAN EBA oluşturup 5555‘e gönderebilirsiniz. Kalan hat sayısını SMS ile ücretsiz olarak öğrenmek de mümkündür.

Dikkatini Çekmedi mi ?  Yılmaz Öztürk kimdir? MasterChef Şef Yılmaz Öztürk kaç yaşında, nereli, mesleği ne?

BTK akademi bedava 6 GB internet

Yazılımcı olmak isteyen öğrencilere yönelik 6 GB interneti iki ay ücretsiz kullanabileceğiniz bir kampanya. Kampanyayı kaçırmamak için BTK AKADEMİ yazıp 5555‘e göndermeniz yeterli. Tüm ön ödemeli Bimcell Üniversite hattı sahipleri faydalanır.

İnternet haklarınız kısıtlandığında SMS ile bildirim alın. Bu kampanya eğitime destek amacıyla yapıldı. Kalan GB’ı öğrenmek için KALAN yazıp 5555‘e mesaj atmanız gerekmektedir.

Bakiye yükleyerek 5 GB bedava internet nasıl kazanılır

Bimcell faturasız hat sahipleri, hattına 65 TL ve üzeri yükleme yaptıklarında 1 GB internet hakkı kazanırlar. 100 TL ve üzeri yükleme yaptığınızda 5 GB ve 500 SMS paketi kazanırsınız. Yükleme sonrasında hatta otomatik olarak 1 GB 500 SMS veya 5 GB 500 SMS hakkı atanacaktır.

Yeni Hat Sahiplerine Bimcell 6 GB Bedava İnternet

Bimcell’den yeni hat başvurusu yapmak ve yeni hat sahibi olmak istiyorsanız.

  • 6 GB internet kullanım hakkı dilediğiniz şekilde kullanabilirsiniz.
  • 250 sms her yöne mesajlaşma hakkı
  • 250 dakika her yöne konuşma hakkı sizin olur. Hattınız aktif olduktan sonra kazandığınız hediyeler hattınıza yansır ve bilgilendirme mesajı alırsınız. Bu hediyeler 30 gün geçerlidir.

Bimcell Bedava İnternet Hilesi

Son olarak sizlere Bimcell bedava internet hileleri hakkında bilgi vermek istiyoruz. Öyle değil, internetin operatörü ne olursa olsun vs. kazanamayacağımızı bildirmek isterim. Bir kampanyaya katılan biri bedava internet kazandığını söylediğinde bunun bir aldatmaca olduğunu düşünebilirsiniz. Ancak her operatörün müşterilerine sunduğu tarifeler, paketler ve hediyeler bulunmaktadır.

Yalnızca kadınlara özel, öğrencilere özel ve genel gibi çeşitli türleri vardır. Tek yapmanız gereken kampanyayı takip etmek ve şartlara dikkat etmek. Şartları karşılıyorsanız internet, SMS veya sesli hediye hakkını elde etmek çok kolay. Ramazan ayı boyunca özel promosyonlar ve daha birçok promosyon mevcuttur.

Yorum yapın

en iyi