Ayşen Şahin kimdir? Ayşen Şahin kaç yaşında, nereli? Ayşen Şahin ne iş yapıyor? Ayşen Şahin eşi kimdir? Ayşen Şahin boşandı mı?

Ayşen Şahin kimdir? Ayşen Şahin kaç yaşında, nereli? Ayşen Şahin ne iş yapıyor? Ayşen Şahin eşi kimdir? Ayşen Şahin boşandı mı?

AYŞEN ŞAHİN KİMDİR?

Ayşen Şahin, 1981 yılında İzmir’de doğmuş bir yazardır. 1997 yılında İzmir Bornova Anadolu Lisesi’nden mezun olmuş ve üniversite eğitimini İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nde tamamlamıştır.

Kendisi Mbsays İletişim Ajansı’nın kurucu ortağıdır ve ikiz çocuk annesidir. Nisan ve Güney adında iki çocuğu vardır.

Ayşen Şahin, kolektif kitaplarda da öyküleri yayınlanmıştır. Ayrıca Bavul Dergi, İstasyon Dergi, Rağmen Kitap Dizisi, Evrensel Gazetesi gibi farklı mecralarda yazılarını paylaşmaktadır.

İlk kitabı “Lakin İyi Yaşadık” adlı eseri 2016 yılında yayımlanmış ve bu kitap ile Balev Beyaz Yorum Ödülü’ne layık görülmüştür. Kitap, 90’lı yılları ve o dönemin atmosferini anlatmaktadır.

İkinci kitabı ise “Olay Şöyle Oldu” adını taşıyan eseri, 2019 yılında okurlarla buluşmuştur.

Ayşen Şahin aynı zamanda siyasal iletişim ve pazarlama iletişimi konularında da çalışmalar yapmaktadır. Momtalks adlı platformun ilk yılından itibaren moderatörlük yapmıştır.

Sosyal medya hesaplarını aktif olarak kullanan Ayşen Şahin’in resmi Twitter hesabı @temcikterelelli, Instagram hesabı ise @aysensahinaysen’dir.

Dikkatini Çekmedi mi ?  Serdar Yıldırım kimdir? Türkiye Uzay Ajansı Kurucu Başkanı Serdar Yıldırım kaç yaşında, aslen nereli?

Yorum yapın

en iyi