Ayşe Bolhatoğlu kimdir? Ayşe Bolhatoğlu nereli, kaç yaşında?

Ayşe Bolhatoğlu son zamanlarda en merak edilen isimler arasında yer alıyor. İnsanlar Ayşe Bolhatoğlu kimdir? Ayşe Bolhatoğlu nereli, kaç yaşında? Sorularının yanıtlarını arayarak meraklarını gidermeye çalışıyor.

Ülke gündemi içerisinde konuşulan isimler arasında Ayşe Bolhatoğlu son zamanlarda ilk sıralarda yer alıyor. Ayşe Bolhatoğlu, gündemle beraber ismi çok konuşulmaya başlayan Ayşe Bolhatoğlu hakkında bilgiler araştırılıyor. Peki, Ayşe Bolhatoğlu kimdir? Ayşe Bolhatoğlu nereli, kaç yaşında? İşte detaylar:

AYŞE BOLHATOĞLU KİMDİR?

Esra Rabia Ünal, TikTok uygulamasındaki görüntüleriyle gündeme oturmuştu. İlginç tesettür tarzıyla düğünlerde ve alkollü mekanlarda yaptığı danslarla kimi kesimlerce oldukça eleştirilmişti.

Esra Rabia Ünal hakkında son zamanlarda çeşitli iddialar gündeme geldi. Fuhuş yapma ve fuhuşa yer vermeden, şantaja kadar pek çok iddialar konuşulmaya başlandı. Aslında adının Ayşe Bolhatoğlu olduğu ve çeşitli çetelerle fuhuş işleri içerisinde olduğu söyleniyor.

Farklı çetelerle işbirliği içerisinde olduğu da söylenen Ünal’ın 5 yıl önce Adana’da fuhuştan gözaltına alındığı ve lakabının ‘pempe panter’ olduğu iddiası ortaya atıldı.

Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com

Dikkatini Çekmedi mi ?  Avukat Buket Nurşah Tekışık kimdir? Buket Nurşah Tekışık nereli ve kaç yaşında?

Yorum yapın

en iyi