Ayhan Bora Kaplan’ın mekanları nelerdir? Ayhan Bora Kaplan kimdir?

Ayhan Bora Kaplan’ın mekanları nelerdir? Ayhan Bora Kaplan kimdir?

Ayhan Bora Kaplan’ın mekanları nelerdir? Ayhan Bora Kaplan kimdir? Sorularına yanıt aranıyor. Ayhan Bora Kaplan ile ilgili detaylar merak konusu oldu. İnternet ortamında bununla ilgili sorgulamalar hız kazandı. Peki Ayhan Bora Kaplan’ın mekanları nelerdir? Ayhan Bora Kaplan kimdir? işte detaylar…

Ayhan Bora Kaplan 1971 yılında Erzurum’da dünyaya geldi. Daha sonra ise çocukluğundan itbaren Ankara’da yaşamaya başladı. Ankara’da gece kulüplerinde başlayan hayat serüveni kısa süre içerisinde çeteciliğe kadar ulaştı. Daha sonra rakiplerini, iddialara göre bazı devlet yetkililerinin de desteğiyle, alt etmeyi başardı ve kısa sürede güçlenerek büyüdü.

52 yaşında olan Ayhan Bora Kaplan’ın 15 Temmuz darbe girişimi gecesi silahlı grupların liderliğini yaptığı ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun talimatıyla darbecilere karşı direndiği biliniyor.

Ancak bu direnişin ardından Kaplan’ın adamları Tatar aşiretinden işadamı Mahfuz Tatar’ı infaz ettiği ileri sürülüyor.

Kaplan’ın Soylu ile olan ilişkisi ve devlet içindeki bağlantıları da tartışma konusu. Soylu’nun kuzeni Sadık Soylu ile yakın arkadaş olduğu öne sürülen Kaplan’ın, Soylu’nun İçişleri Bakanlığı’na gelmesinden sonra Ankara’da daha da güçlendiği iddia ediliyor.

Kaplan’ın uyuşturucu ticareti, tefecilik, silahlı suç örgütü kurmak ve yönetmek, 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında işadamı Mahfuz Tatar’ı infaz etmek, yolsuzluk, rüşvet, zimmet, ihaleye fesat karıştırma gibi suçlara karıştığı da iddia ediliyor.

Ayhan Bora Kaplan’ın mekanları nelerdir?

1. Sahilside Beach Club: Ayhan Bora Kaplan’ın sık sık ziyaret ettiği mekanlardan biri olan Sahilside Beach Club, deniz manzarasıyla ünlü bir plajdır.Özellikle Kaplan, burada arkadaşlarıyla eğlenceli vakit geçirmekten hoşlanır ve yaz aylarında sık sık burada bulunur.

2. Hipe Club: Özellikle Dans etmeyi seven ve gece hayatından hoşlanan Ayhan Bora Kaplan, Hipe Club’u sık sık tercih eder. Bu mekan, müzik ve eğlence dolu gecelerin yaşandığı bir kulüptür. Kaplan, burada enerjik müzikler eşliğinde dans eder ve arkadaşlarıyla eğlence dolu bir gece geçirir.

Dikkatini Çekmedi mi ?  Ebru Gürsoy kimdir? Ebru Gürsoy nereli ve kaç yaşında?

3. Kahve Dünyası: Ayrıca Ayhan Bora Kaplan, yoğun iş temposundan biraz uzaklaşmak ve sakin bir atmosferde zaman geçirmek istediğinde Kahve Dünyası’nı tercih eder. Bu mekan, hem lezzetli kahve çeşitleri sunması hem de huzurlu bir ortama sahip olmasıyla bilinir. Kaplan, burada kitap okuyarak veya dostlarıyla sohbet ederek rahatlar.

Yorum yapın

en iyi