Aşkım Kapışmak kimdir? Aşkım Kapışmak kaç yaşında, nereli? Aşkım Kapışmak’ın mesleği ne? Aşkım Kapışmak’ın gerçek adı ne?

Davranış Bilimleri Uzmanı Aşkım Kapışmak’ın cinsellikle ilgili söylemleri tartışmalara yol açtı. Kapışmak, esmerlerin cinsellik konusunda daha başarılı olduklarını iddia etti.

Kapışmak, “Esmerlerin endorfin salgılaması daha yüksek olduğu için cinselliklerinde daha yoğun bir deneyim yaşarlar ve libidoları daha yüksektir. Diğer taraftan, beyaz tenli insanlar cinsellik yerine daha çok birlikte olmayı tercih ederler. Dolayısıyla, tatmin edici bir cinsel deneyim için esmerleri tercih etmek gerekir” şeklinde ifadeler kullandı. 

Yapılan açıklama ise Aşkım Kapışmak kimdir? Aşkım Kapışmak kaç yaşında, nereli? Aşkım Kapışmak’ın mesleği ne? Aşkım Kapışmak’ın gerçek adı ne? sorularının gündeme gelmesine sebep oldu. Peki Aşkım Kapışmak kimdir? İşte o soruların cevapları…

AŞKIM KAPIŞMAK KİMDİR?

Aşkım Kapışmak, 1979 yılında İstanbul’da doğmuştur. Müzik eğitimi aldığı Arif Sağ Müzik Evi’nde on iki yaşında başladığı konservatuvar eğitimiyle sanat hayatına adım atmıştır. Lise yıllarında sahne deneyimleri kazanmıştır. Marmara Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu’nda eğitimine devam etmiş ancak daha sonra insan ilişkileri alanında profesyonel çalışmalara yönelmiştir. Amerikan Üniversitesi Newport’ta Davranış Bilimleri-Psikoloji lisansını tamamlamıştır.

Bu dönemde zihinsel engelli ve kimsesiz çocuklarla gönüllü çalışmalara katılmıştır. Maltepe Cezaevinde de motivasyon günleri düzenlemiştir. İstanbul’da çeşitli kişisel gelişim ve iletişim eğitimleri almıştır. Marmara Üniversitesinde öğrencilere Etkili İletişim Becerileri dersleri vermiş ve diğer üniversitelerden konuşmacı olarak davetler almıştır. Bu süreçte Final Dergisi Dersanelerinde öğrencilere danışmanlık yapmıştır.

Beden Dili Uzmanlığı ve İletişim Becerileri eğitimi de alan Kapışmak, Türkiye genelinde seminerler düzenlemiştir. Star TV ve Turkmax’ta televizyon programları hazırlayıp sunmuş, ayrıca önemli firmalara iletişim seminerleri vermiştir. Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde iletişim, beden dili, diksiyon, oyunculuk ve sahne sanatları dersleri alarak sahne performansını geliştirmiştir.

Kadınlar Sağdan, Erkekler Soldan adlı kitabıyla stand-up gösterilerine başlamıştır. Beni Benimle Aldatır mısın ve Küçük Mutluluklar adlı kitaplarıyla okuyuculara ulaşan Kapışmak, şu anda üniversiteler, belediyeler ve özel şirketlerde gösteri ve seminerler düzenlemekte ve bireysel, kurumsal danışmanlık eğitimleri vermektedir.

Dikkatini Çekmedi mi ?  Ayşe Balıbey kimdir? Ayşe Balıbey nereli, kaç yaşında?

Yorum yapın

en iyi