Arda Güler sakat mı? Arda Barcelona maçında neden yok?

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, genç yetenek Arda Güler‘in Barcelona ile oynanacak El Clasico’da kadroda olmayacağını belirtti. Peki, Arda Güler sakat mı? Arda Barcelona maçında neden yok?

ARDA GÜLER SAKAT MI?

Fenerbahçe’den 20 milyon euro karşılığında Real Madrid’e transfer olan Arda Güler, menisküs sakatlığı geçirmesi nedeniyle takımının ABD kampından ayrıldı. Kulübun yaptığı açıklamada 18 yaşındaki oyuncunun Madrid’e geri döndüğü bildirildi. Teknik direktör Ancelotti, Güler’in bu gece Barcelona ile oynanacak El Clasico’da kadroda olmayacağını belirtmişti.

Real Madrid’in hocası Ancelotti, genç yetenek Arda Güler’in bu gece Barcelona ile oynanacak hazırlık maçında kadroda olmayacağını açıklamıştı. Kulüpten yapılan açıklamada 18 yaşındaki genç yıldızın talihsiz bir sakatlık yaşadığı ortaya çıktı.

Transferinin ardından antrenmanda sakatlanan Güler, Real Madrid’in oynadığı Milan ve Manchester United maçlarını kaçırmıştı.

Arda’nın paylaşımı:

Osman Demir

Arda Güler Gündem Spor Güncel Haberler

Dikkatini Çekmedi mi ?  Sabit Akın Zaimoğlu kimdir? Yeni Bursa Emniyet Müdürü Sabit Akın Zaimoğlu kim? Sabit Akın Zaimoğlu hayatı ve biyografisi!

Yorum yapın

en iyi