Ala Tokel kimdir? Ala Tokel kaç yaşında, nereli? Ala Tokel kiminle evlendi? Ala Tokel eski eşi kim? Ala Tokel ne iş yapıyor? – HY Gazete




Haber albümü için resme tıklayın

Sosyal medyanın önemli isimlerinden biri olan Ala Tokel’in kim olduğu merak edilerek aratılmaya başlandı. Ala Tokel kimdir? Ala Tokel kaç yaşında, nereli? Ala Tokel kiminle evlendi? Ala Tokel eski eşi kim? Ala Tokel ne iş yapıyor? soruları gündemde yerini aldı.

ALA TOKEL KİMDİR?

Ala Tokel, 3 Aralık 1994 doğumlu genç ve başarılı bir YouTuber olarak bilinir. 2021 yılı itibariyle 27 yaşındadır.

Ala Tokel’in ailesi çeşitli kökenlere sahiptir; annesi İranlı, babası ise İstanbul doğumludur. Ailesinin isimleri Farsça kökenlidir. Kız kardeşi Tara adını taşır, bu isim gökteki en yüksek yıldızı simgelerken, Ala adı ise “güzel” anlamına gelir. Annesinin ismi Menije ise siyah lale anlamına gelir.

Ala Tokel, kendi kurduğu “Ala MakeUp Studio”nun sahibidir. Eğitim hayatına Doğa Koleji’nde başlayan Ala Tokel, lise eğitimini Erenköy Kız Lisesi’nde tamamlamıştır. Üniversite eğitimini Kadir Has Üniversitesi’nde Yeni Medya bölümünde tamamlayarak lisans derecesi almıştır.

Ala Tokel, Hürriyet gazetesine verdiği bir röportajda evlilik deneyimini şu şekilde ifade etmiştir: “Ben biraz tabuları yıkıp çok farklı bir evlilik yaptım galiba kendi açımdan. Benim için her şey evliyken olağanüstüydü. Genel olarak her şey mükemmeldi. Kendisi, ailesi, o zaman yaşadığım hayat… Ama biraz erkendi bizim için bence. Ben 21-22 yaşındaydım zaten. O zaman gece dışarı çıkmaya yeni başlamışım. Ne evliliğimden ne boşanmamdan pişman olmadım. Evlenirken de çok nettim, boşanırken de çok nettim. İyi ki böyle bir şey yaşamışım.”

Dikkatini Çekmedi mi ?  Mehmet Emre Teke kimdir? Mehmet Emre Teke nereli ve kaç yaşında?

Yorum yapın

en iyi