Ahmet Faruk Karslı kimdir? Ahmet Faruk Karslı nereli ve kaç yaşında?

Ahmet Faruk Karslı kimdir? Ahmet Faruk Karslı nereli ve kaç yaşında? Soruları vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Detayları haberimizde derledik.

Ahmet Faruk Karslı kimdir? Ahmet Faruk Karslı nereli ve kaç yaşındadır? sorularının cevabı merak ediliyor. Ahmet Faruk Karslı’nın kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Ahmet Faruk Karslı kimdir? Ahmet Faruk Karslıl kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Ahmet Faruk Karslı’nın biyografisini haberimizde derledik…

Ahmet Faruk Karslı kimdir? Ahmet Faruk Karslı nereli ve kaç yaşında?

Ahmed Faruk Karslı, Papara kurucusudur. Kurucu Ahmed Faruk Karslı, yönetim kurulundaki görevini Nisan 2022 itibarıyla Emre Kenci’ye devretmiştir.

Ahmet Faruk Karslı, Türkiye’nin önde gelen elektronik para ve ödeme hizmetleri kuruluşlarından Papara’nın kurucusu ve eski CEO’sudur. 1987 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. St. Avusturya Koleji Lisesi’nden mezun olduktan sonra, Boğaziçi Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği bölümünde eğitim aldı ve buradan da mezun oldu. 2009 yılında kendi yazılım şirketi olan Karslı Yazılım’ı kurdu. 2016 yılında ise, finansal erişimi artırmayı ve finansal hizmetleri herkes için kolaylaştırmayı hedefleyen Papara’yı hayata geçirdi.

Dikkatini Çekmedi mi ?  Sinan Ergen kimdir? Sinan Eerhen kaç yaşında, aslen nereli? Sinan Ergen Hangi görevlerde bulundu? - HY Gazete

Yorum yapın

en iyi