Adama Traore Kimdir? Adama Traore Nereli Ve Kaç Yaşında?

Adama Traore Kimdir? Adama Traore Nereli Ve Kaç Yaşında? sorularının cevapları vatandaşlar tarafından merak edildi. İlgili içeriği haberimizde derledik.

Adama Traore Kimdir? Adama Traore Nereli Ve Kaç Yaşında? sorularının cevapları vatandaşlar tarafından merak edildi. İlgili içeriği haberimizde derledik.

Adama Traore Kimdir?

Adama Traoré, İspanyol futbolcudur. Tam adı Adama Traoré Diarra‘dır. 25 Ocak 1996 tarihinde İspanya’nın L’Hospitalet de Llobregat şehrinde doğmuştur. Genellikle hızı, gücü ve teknik becerileri ile tanınan bir kanat oyuncusudur.

Traoré, futbol kariyerine İspanyol kulübü Barcelona’nın genç takımlarında başladı. 2013 yılında Barcelona B takımı ile profesyonel kariyerine adım attı. Daha sonra 2015 yılında Premier Lig ekibi Aston Villa’ya transfer oldu. Aston Villa’da bir sezon forma giydikten sonra 2016’da Middlesbrough FC’ye transfer oldu.

2018 yılında İngiliz Premier Lig takımlarından Wolverhampton Wanderers’a transfer oldu. Wolverhampton formasıyla büyük bir çıkış yakaladı ve hızı ve etkileyici performansıyla dikkat çekti. İlerleyen yıllarda da Wolverhampton forması giymeye devam etmektedir.

Traoré, hücum hattında genellikle kanat pozisyonunda oynamaktadır. Hızlı ve güçlü yapısıyla rakiplerine zorluk çıkaran bir oyuncu olarak bilinir. Aynı zamanda top sürme becerileri ve çaprazlamalarıyla da dikkat çekmektedir.

Adama Traoré, İspanya’nın alt yaş milli takımlarında forma giymekte olup, A milli takım düzeyinde de maçlara çıkmıştır. Kendine özgü oyun stili ve etkileyici performansıyla futbolseverlerin ilgisini çeken bir futbolcudur.

Haber Merkezi /www.gazeteilksayfa.com

Dikkatini Çekmedi mi ?  Samsun Valisi Orhan Tavlı kimdir? Orhan Tavlı kaç yaşında, nereli? Orhan Tavlı kimdir? - HY Gazete

Yorum yapın

en iyi