Adalet Sara kimdir? İbrahim Tatlıses’in ilk eşi Adalet Sara kimdir, kaç yaşında, nereli? – HY Gazete

İbrahim Tatlıses’in ilk nikahlı eşi olduğu bilinen Adalet Tatlıses – Adalet Sara, toplu taşımada sözlü tacize uğrayan çarşaflı yolcuya destek vererek yeniden gündeme geldi.

Adalet Sara Kimdir? 

İbrahim Tatlıses, ilk resmi evliliğini Urfa’da üç çocuğunun annesi (Ahmet, Gülden, Gülşen) Adalet Tatlıses ile yaptı. Şanlıurfa’da yaşayan Adalet Tatlıses ve İbrahim Tatlıses’in 3 çocuğu bulunuyor.

İbrahim Tatlıses şöhret olmadan evvel, Adalet Sara isimli kadınla nikahlı idi. Tatlıses’e şöhret kapılarının açılmasının ardından nikahlı eşini  memleketi Şanlıurfa’da bıraktı. Şöhret basamaklarını tırmandığı  zamanlarda yeni aşklara da yelken açtı. Ancak, Adalet Hanım hep onun eşi olarak kaldı. İstanbul’da ilk önce inşaat sektöründe işçi olarak çalışan Tatlıses, sesinin keşfedilmesiyle birlikte şöhret oldu.Tatlıses 1978 yılında “Ayağında Kundura” filmiyle oyunculuk yapmaya da başladı. 1979’da oynadığı “Kara yazma” filminde Perihan Savaş’la tanıştı. Bu birlikteliğin sonucunda Melek Zübeyde adında bir kızları olan çift 1983 yılındaki “Günah” filmine kadar ilişkilerini sürdürdü. 

Tatlıses daha sonra sırasıyla; Derya Tuna, Hülya Avşar, Asena, Ayşegül Yıldız gibi isimlerle birliktelik yaşadı. İbrahim Tatlıses’in Şanlıurfa’yı terk ettiği dönemin ardından kendini İslam dinine adayan Adalet Sara, son olarak çarşaflı görüntüsüyle kameralara takılmıştı.

Dikkatini Çekmedi mi ?  Faruk Akkoyun kimdir? Güreşçi Faruk Akkoyun kimdir?

Yorum yapın

en iyi