Abdullah Ağar kimdir? Abdullah Ağar Mehmet Ağar’ın nesi, akrabalar mı ? Abdullah Ağar neden emekli oldu? – HY Gazete, Haymana Gazetesi

Arama motolarında eski asker Abdullah Ağar ve hayatı merak edilip sıkça aratılıyot. Peki, Abdullah Ağar kimdir? Abdullah Ağar Mehmet Ağar’ın nesi? Abdullah Ağar neden emekli oldu? Abdullah Ağarın eşi ve babası kimdir? Abdullah Ağar askerlikten neden ayrıldı? İşte detaylar..

ABDULLAH AĞAR KİMDİR?

Abdullah Ağar, 1967 yılında Ankara’da doğan bir Türk askeri ve köşe yazarıdır. İlk ve orta öğrenimini Ankara’da tamamladıktan sonra, 1989 yılında Kara Harp Okulu’ndan mezun oldu. Kara Harp Okulu’ndan mezun olduktan sonra Piyade sınıfına ayrıldı ve ardından özel kuvvetler birimlerine katılarak Komando ve Özel Kuvvetler Komutanlığı’nda Tim Komutanı olarak görev yaptı.

Abdullah Ağar’ın askeri kariyeri, özellikle Güneydoğu ve diğer kritik bölgelerdeki operasyonlarla dikkat çekti. Görev yaptığı dönem boyunca birçok farklı kışlada bulunmayıp büyük ölçüde saha operasyonlarına odaklandı. Özel Kuvvetler bünyesinde, farklı bölgelerde ve görevlerde 6 yıl boyunca görev aldı. Bu süreçte aldığı yaralanmalar sonucunda vücudunda yara izleri oluştu ve komutanlığını yaptığı birliklerde 11 şehit ve 25 gaziye tanıklık etti.

Emekli olduktan sonra Abdullah Ağar, Yeni Birlik Gazetesi’nde köşe yazarlığı yapmıştır. Ayrıca, askeri deneyimleri ve görüşleriyle tanınan bir isim olarak kamuoyunda bilinir.

ABDULLAH AĞAR MEHMET AĞARIN NESİ? ABDULLAH AĞAR MEHMET AĞAR AKRABALAR MI?

Abdullah Ağar ve Mehmet Ağar’ın soyadlarının benzerliği nedeniyle bazı insanlar arasında akraba olduklarına dair yanlış bir algı oluşmuş durumda. Ancak, Abdullah Ağar ve Mehmet Ağar’ın akraba olmadığı ve bu konuda herhangi bir resmi açıklama yapılmamış olduğu bilinmektedir.

ABDULLAH AĞAR EŞİ NERELİ?

Abdullah Ağar’ın hayatı kadar özel hayatıyla ilgili evli mi, kimine evli, çocuğu var mı ya da kaç çocuğu var, eşi nereli gibi sorular gibi sorular okuyucular tarafından en çok merak edilen soruların başında yer alıyor. Abdullah Ağar’ın özel hayatı hakkında bilgi bulunmamaktadır. Özel yaşamıyla ilgili kişisel ayrıntılar, kamuya açık kaynaklarda yer almamaktadır ve bu konuda herhangi bir resmi açıklama yapılmamıştır. Bu nedenle evlilik durumu, çocukları veya aile yaşamı hakkında kesin bilgi yoktur.

Dikkatini Çekmedi mi ?  Sebahat Ormanlı kimdir?

ABDULLAH AĞAR HANGİ RÜTBEDE EMEKLİ OLDU?

Abdullah Ağar hakkında daha fazla bilgi edinmek isteyen okuyucuların en çok merak ettiği sorulardan biri, Abdullah Ağar’ın hangi rütbede emekli olduğu  ve rütbesinin ne olduğudur. Abdullah Ağar, Türk Silahlı Kuvvetleri bünyesinden yüzbaşı rütbesi altındayken emekli olmuştur.

ABDULLAH AĞAR NEDEN EMEKLİ OLDU? ABDULLAH AĞAR  ASKERLİKTEN NEDEN AYRILDI?

Kendisi Kıdemli Üsteğmen rütbesindeyken, kendi isteği doğrultusunda orduya veda etti.

Yorum yapın

en iyi