2023 Civil Citroen C3 Çekiliş Kampanyası

Sybil, 25. yılını bir otomobil çekilişi promosyonu (Civil Citroen C3 Lottery) kapsamında müşterilerine araba, xBOX ve iphone 12 max gibi ödüller sunarak kutluyor.

Civil, 25. yılını kutlamak için müşterilerine Citroën C3 model araba, iPhone 12 telefon ve daha birçok hediye kazanma şansı sunuyor. Bu fırsatı değerlendirmek ve bu promosyondan yararlanmak için tek yapmanız gereken Lottery Citizens 2021 gereksinimlerini karşılamak!

Toplam 101 kişinin yüzünü güldürecek muhteşem hediye ödülleri için son gün 11 Ocak 2023. Vatandaş Piyangosu koşulları ve sonuçları sayfanın alt kısmında listelenmiştir.

Civil Citroen C3 Çekilişi Hüküm ve Koşulları

Kampanya 11 Kasım 2021’de başlayacak ve 11 Ocak 2023‘de sona erecektir.
Belirtilen tarihler arasında 50 TL ve katları tutarındaki tırnak dükkanı alışverişleri için civilim.com internet adresi ve mobil uygulama gerekmektedir.
Her 50 TL’lik alışveriş bir çekilişi tetikleyecektir.
internet adresindeki zorunlu alanlara ad, soyad, adres ve telefon numaranız ile birlikte mağazadan alışveriş yaptıktan sonra kasada düzenlenen E ARŞİV faturanızı girmelisiniz. Her şifre sadece bir kez girilebilir.
Aynı şekilde faturanızla birlikte bilgileri de aynı sayfaya girmelisiniz.

Vatandaş Piyangosu Kampanya Ödülleri

25. yılımızı kutlamak adına 20221’i uğurlamak ve 2023’yi ödüllerle karşılamak için harika bir araba çekilişi kampanyası başlattık. Civil Mağazalarından veya internet sitesinden alışveriş yapanlar çok şanslı. Çünkü ödüller çok güzel. Civilim 2022 ödülleri:

1 kişilik Citroen C3 model araba
iPhone 12 64 GB 25 kişilik cep telefonu
25 kişi X BOX serisi S 512 GB
25 kişilik XIAOMI marka vakum robotu
XIAOMI Elektrikli Scooter Pro2 25 kişiye verilecektir.

200 TL üzeri alışverişlerde site veya mobil uygulamada karo ücreti yoktur. 200 TL altı için 10 TL ödeyin. Bir Scooter, iPhone, Xbox veya Robot Vakum kazanmak için yapmanız gereken tek şey Citizen’s Draw için uygunluk gereksinimlerini karşılamaktır.

Dikkatini Çekmedi mi ?  Ali Sabancı Vuslat Doğan sağlık durumu nasıl? SON DURUM!

Diğer piyango promosyonları, banka kartı avantajları ve daha fazlası için makalemize bakın. 50 TL ile alışveriş ve araba çekilişlerine katılabilirsiniz. Üstelik kazandığınız araba ödülleri de her geçen gün daha da değerleniyor!.. 300.000 TL civarında sanırım.

Yorum yapın

en iyi